SEVEN: “DERDİMİZ HİZMET”

SEVEN: “DERDİMİZ HİZMET”
31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti Ayvacık İlçesi Belediye Başkan Aday adaylığına birçok isim başvurusunu yaptı. Son olarak Ayvacık İlçesi’nden Abdulkerim Seven yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığını açıkladı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki ve Şırnakta yaşanan olaylar neticesinde şehit olan şehitlerimize rahmet dileyerek sözlerine başlayan Abdulkerim Seven, açıklamasına şöyle devam etti; “Ayvacığımızın geleceğini değiştirecek 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için siz kıymetli halkımızın desteği ile büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın sevdası Ak Parti'den aday adaylığı başvurumuzu tamamladık. Kısa olarak kendimi tanıtmak istiyorum. 1972 Ayvacık doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi başarı ile Ayvacıkta tamamladıktan sonra Adalet bakanlığına bağlı Ankara Adalet Meslek Lisesini bitirerek memuriyetime 17 yaşında başladım. A.Ü. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunuyum. Ayrıca 2 tane Yüksek okul okudum. Samsun Tekkeköy Çarşamba Adliyelerinde 30 yıl boyunca devletimin emrinde halkıma hizmet ettim. Şimdi ise bizzat siz değerli halkımın hizmetinde devam edeceğim İnşallah.

Bizimle birlikte başvuran diğer 6 aday arkadaşımızla birlikte siz değerli Ayvacıklılara hak ettiği refahı sağlamak için gece gündüz çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

Yıllarca devletine ve vatandaşına hizmet eden bir kardeşiniz olarak siz değerli halkımıza hizmeti boynumuzun borcu bilip bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda asla yalnız olmadığımızın bilincindeyiz. Bunun sorumluluğunu omuzlarımızda 10 yıl önce başvurduğumuzda da hissettik, şimdi de hissediyoruz. Bizim tek gayemiz var. Hizmet, hizmet, hizmet!

Yıllarca bu güzide memleketimiz "saklı cennet" adıyla anıldı. Buna öyle alışıldı ki bu cennet mekan hep saklı kaldı. Bir türlü kabuğunu kırıp saklandığı yerden hak ettiği yerlere gelemedi. Bu güzel mekanı insanlara tanıtamadık. Sizlerden gördüğüm destek ile elimi taşın altına koyup bu memleketi hak ettiği yere getirmek için bu yola başvurduk. Sizlerin desteği ile bu kez başaracağız! Sadece ama sadece Ayvacık'ın adamı olacağız. Bu kez Ayvacık'ı refaha kavuşturacağız. Geçmiş dönemlerde yaşanan sıkıntıları, halk ile belediye arasındaki kopukluğu bu dönemde sona erdireceğiz. Seçilmem halinde sizlere söz veriyorum hizmetler ayağınıza gelecek, kapımıza gelen ise asla geri çevrilmeyecek. Başkanlığımızın kapıları hiç kapanmayacak tüm halkıma ayırt etmeden kapılar ardına kadar açık kalacak

Sırtımıza yüklediğiniz bu sorumluluğun gereğini layıkıyla yerine getirebilmek için gece gündüz canla başla çalışacağız. Gecenin bir vakti Ahmet kardeşimin bir ihtiyacı mı oldu? Orada olacağız. Mehmet abimin belediyemizin hizmetine ihtiyacı mı var? Orada olacağız. Öyle çok çalışacağız ki Ayşe ablam Fatma teyzem bizleri köyünden gurbete gönderdiği evladından çok görecek. Artık onların da bir evladı olacağım. Biraz önce de dedik ya hani hizmet hizmet hizmet. Derdimiz, aşkımız, sevdamız bu halka hak ettiği hizmeti sağlamak olacak.

Ayvacığa oteller yapılacak. Mesire yerleri temiz tutulacak. Yeşili doğayı bozmadan turistik tesisleri çoğaltacağız. İş imkanları çıkaracağız. İstihdamı artıracağız. Gençlerimizi gurbetten kurtacağız. Göçü durduracağız. Burada çalışan fakat Ayvacıkta durmayan geliş gidiş yapan memurlarımıza konut imkanı sağlayarak ekonominin dışarıya akmasını önleyeceğiz. Köylerimizin yol ve su sorununu ilk etapta çözeceğiz. İster Büyükşehir olsun ister başka bir kurum olsun işi bitirene kadar peşini bırakmayacağım. Kapıdan kovsalar bacadan gireceğim. Siz cefakar vatandaşlarımın sorununun çözülene kadar mücadele edeceğiz.

 

Daha birçok projelerim var. İleriki zamanlarda bunları tektek açıklayacağım. Ayvacık çağ atlayacak. Kabuğunu kıracak. Çıkmaz sokak olmaktan kurtulacak. Bu hizmetlerden 43 mahallenin tamamı faydalanacak. Eşit muamele yapılacak Adım kayırmaca olmayacak. Hiçbir parti ayrımı yapılmayacak.

Çoğunuz beni bilir, tanır. Yıllarca Çarşamba Adliyesinde devletimin memuru olarak görevimi en şerefli şekilde devlet terbiyesi ve ahlakıyla yerine getirdim. Görevim gereği ve çalıştığım konum gereği bir çoğunuzla daha önce hiç tanışmamış olmamıza rağmen tanıştık, dost olduk, abi kardeş olduk. Yardım için gelen kimse yanımızdan boş dönmedi. Şimdi ise aynı terbiye, saygı ve ahlakla yetiştirdiğim İki yiğit evladımı; birini Çarşamba'ya birini Ünye'ye olmak üzere yerime bırakıp bir devlet hizmetinden ayrılıp bir diğer devlet ve millet hizmetine başvurdum. Elhamdülillah bugüne kadar ne kendimin ne yiğit iki evladımın malum çetelerle, malum gruplarla bir geçmişi olmadı. Bizdeki vatan, millet ve hizmet aşkı hep vardı. 15 temmuz hain kalkışmasında da sokaklarda devletimizin yanındaydık, günlerce süren demokrasi nöbetlerinde de... Devletine ve milletine her zaman bağlı, şanlı Türk bayrağının dikili olduğu her yerde hizmet etmeye kendini adamış biri olarak yetiştik, yetiştirdik. Şimdi ise sıra siz değerli Ayvacıklı hemşehrilerimde Başkan seçilirsem emrinize amade yolunuza kilim olacağım. Bir yanlışımı görürseniz Hz. Ömer’e halkının dediği gibi beni kılıcınızla düzeltiniz.

Ben memleketimi seviyorum. Halkımı seviyorum. Çok makam ve mevkiler fırsatı doğdu. Ama ben memleketimi bırakıp gitmedim. Şimdi de size daha fazla hizmet için hazırım. Buradayım.

İlçemizin pazarının olduğu bugünde bizleri kırmayıp davetimize icabet eden, dakikalarca beni ve diğer kıymetli aday adayı arkadaşlarımızı dinleyen sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.. Sizler sayesinde bu kutlu hizmet davamız yürüyecek. Sağ olun var olun. Herkese huzurlu mutlu ve sağlıklı günler dilerim.” Dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Seven açıklamasının ardından başvuru evraklarını AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökce’ye teslim etti. Daha sonra Abdulkerim Seven tebrikleri kabul etti.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA


seven-“derdimiz-hizmet”-(1).jpg

seven-“derdimiz-hizmet”-(2).jpg

seven-“derdimiz-hizmet”-(3).jpg

seven-“derdimiz-hizmet”-(4).jpg

seven-“derdimiz-hizmet”-(5).jpgseven-“derdimiz-hizmet”-(6).jpg

seven-“derdimiz-hizmet”-(7).jpg

seven-“derdimiz-hizmet”-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel