Sevdenur’a duygulu karşılama

Sevdenur’a duygulu karşılama
Çarşamba İlçesi’nde yaşayan Emine – İbrahim Gülçiçek çiftinin kızları Sevdenur Gülçiçek’in 5 yıldır mücadele verdiği yumuşak doku kanseri tedavisi amacıyla gittiği İstanbul’da gerçekleşen ilik nakli sonrası Çarşamba İlçesi’ne döndü. Çarşamba Havalimanı’na

Çarşamba İlçesi’nde 5 yıldır yumuşak doku kanserine karşı mücadele veren 12 yaşındaki Sevdenur Gülçiçek, yaklaşık 5 ay önce ilik nakli için İstanbul’da özel bir hastaneye gitti. İstanbul’da özel bir hastane de gerekli tedavilerin uygulanmasının ardından ilik nakli gerçekleşen Sevdenur, hafta sonu Çarşamba ilçesi’ne yolculuğa çıktı. Çarşamba Havalimanı’na ailesi ile birlikte inen Sevdenur’un sevenleri,  eski AK Parti İlçe Başkanı ve Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Mehmet Köse, Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve Samsun ‘Çocuklar Üşümesin Diye’ adlı grup üyeleri Fatoş Üner, Özgür Yalçın, Sinan Kaya ve daha birçok grup üyesi karşıladı. Duygu dolu karşılama ile karşılanan Sevdenur sevenlerini havaalanı önünde gördüğü anda gözyaşlarına hakim olamadı.  

Havaalanında kendisini bekleyenlere tek tek teşekkür eden Sevdenur Gülçiçek, “Diyecek bir şey bulamıyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum buraya kadar geldiği için. Hepinizi çok seviyorum.” Dedi. Daha sonra tüm sevenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.

20160924_151113_1.jpg

Baba İbrahim Gülçiçek, havaalanı önünde yaptığı açıklamada, “Bizleri bu zorlu ve meşakkatli uzun yolumuzda yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımdan bizler her daim duacıyız.Çok şükür geldik inşallah memleketimizde göreceğimiz tedavimizde sağlıklı bir durumda sonuçlanıp biter.Canım kızım bu gün mutluluk göz yaşlarıyla sizlere sevgisini gösterdi.Rabbim canım kızımın gözünden düşen her göz yaşını mutluluk sevinç göz yaşları olarak damlatsın. Kızımın güçlü iradesiyle inşallah bu hastalığı yendik ve yeneceğiz de inşallah. Bizlere de bu güzel karşılama merasimiyle kızımı ve bizleri mutlu eden ‘Çocuklar üşümesin diye’ grubuna ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.Rabbim canım kızım için en hayırlısını nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Sevdenur’u pankartlarla ve balonlarla karşılayan ‘Çocuklar üşümesin diye’ grubu yetkilileri de, “Buraya Sevdenur’u karşılamak için geldik. İnşallah o bu hastalığı tamamen yenecek. Bunu başaracağına gönülden inanıyoruz.” Dediler.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel