Sesob'dan Çarşamba'da İftar

Sesobdan Çarşambada İftar
Samsun Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği (SESOB) tarafından Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Ayvacık oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine Göl Restaurant'ta iftar yemeği verildi

Yemekte bir konuşma yapan SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Güler konuşmasında, "Ramazan ayı, kardeşlik ve paylaşmanın en yüksek düzeyde olduğu bir aydır. Maneviyatın yükseldiği bir aydır. Zaman zaman sorun ve sıkıntılarımız için bir araya geliyoruz ancak, hepimizin bir araya gelmesini sağlamak amacı ile bu iftarımızı düzenledik. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin" dedi.

sesobiftar11.jpg

Güler, "Buradan bir müjdeyi vermek istiyorum. Esnaf odalarımızı ilgilendiren sicil memurluğumuz artık Çarşamba'da bulunmaktadır. İlk oalrak Bakkallar Odası'nda daha sonra da Şoförler Odamızda sicil memurluğumuz görev verecektir. Bu odalarımızın esnaflarımızın sicilini yaptırmamış olan esnaflarımız, geçmiş veya düşmüş olan esnaflarımız artık tüm işlemlerini Çarşamba'dan yapabilirler. Bu Ramazan ayına geldi ama bunu değerlendirip Samsun'a gelmeden buradan işlerinizi yapmanız sizlere de kolaylık sağlayacaktır.

sesobiftar22.jpg

Bu konuda oda başkanlarımız ve basınımıza bu konuda çok iş düşüyor. Bunları esnaflarımıza kısa sürede duyurmalıyız. Ayrıca bir başka müjdemiz ise Odamızın yeni binasına Ramazan ayı sonuna doğru temelini atıyor, yılbaşı olmadan da yeni binamıza taşınarak burada hizmet vereceğiz. Şimdiden tüm esnaflarımıza yeni binamızda hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize hayırlı iftarlar diliyorum" sözleri ile konuşmasını tamamladı.
İftar yemeğine Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Salıpazarı, Terme ve Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Konuşmadan sonra okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı ve yenilen yemek sonrası okunan dua ile yemek sona erdi. Oda başkanLarı ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinin anısına toplu fotoğraf çektirdikten sonra program sona erdi.

sesobiftar33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber