SERPİL & CİHAT ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİLER

SERPİL & CİHAT ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİLER
Çarşamba’nın tanınmış iş adamlarından ve Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın kardeşi Cihat Yıldırım ile Serpil Demirci ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Yıldırım ve Demirci ailelerinin düğün merasimi Çarşamba Göl Restaurantta çok sayıda davetlilerin katılımı ile yapıldı. Yıldırım ve Demirci ailelerinin mutlu günü Çarşamba’nın tanınmış iş adamlarından ve Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın kardeşi Hatun ve merhum İsmet Yıldırım oğlu Cihat Yıldırım ile Melek ve Hakkı Demirci’nin biricik kızı Serpil ile dünya evine girdi.

Çarşamba Göl restaurantta yoğun katılım ile gerçekleşen düğün töreninde çok sayıda davetlilerin yer alması düğün gecesine adeta renk kattı. Serpil ve Cihat çiftinin sevinçleri gözlerden kaçmazken düğün törenine katılan davetliler genç çiftleri tebrik etti.

Düğün merasimine katılan davetlilere hitaben bir konuşma yapan Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve dostlarımıza teşekkür ederim dedi.

Düğün törenine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sırada çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber