Serhat Türkel'e, Köseli'de muhteşem karşılama

Serhat Türkel'e, Köseli'de muhteşem karşılama
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, düzenleyeceği miting için gittiği Köseli Mahallesi girişinde vatandaşlar tarafından traktörlerle ve meşalelerle karşılandı.

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Köseli Mahallesi'nde miting düzenledi. Miting için gittiği Köselli mahallesi girişinde vatandaşlar, Serhat Türkel'i meşalelerle karşıladılar. Vatandaşlar, Türkel'in aracına mitingin yapılacağı meydana kadar traktörlerle eşlik ettiler. CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, meydanı dolduran çok sayıda vatandaşlara hitap etti. Türkel, liyakatli kadrolar ile adil olarak her kesime hitap edeceklerini söyleyerek, "Uzak mahallelerimizde, belediyemiz ile iletişime geçecek temsilciler olacak. Biri doğuda, diğeri batıda olmak üzere ek hizmet binası kuracağız. Bu ek hizmet binalarımızda iş makinelerimiz bulunacak. Kış aylarında uzak olan mahallelerimize anında ulaşım sağlayacağız. Yolları açmak için ana binamızdan iş makinesinin gelmesi beklenmeyecek. Ayrıca cenaze aracı ve ambulans bulunacak. Böylelikle ihtiyacı olan vatandaşımıza en kısa sürede ulaşacağız ve sorunlar en kısa sürede çözülecek" dedi.

img-7810.jpg

İşsiz olan gençler için meslek kursları açacaklarını ifade eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, ''Kırsalda birçok gencimiz gelecek kaygısı nedeniyle mahallelerinden şehire inmek zorunda kalıyor. Bunun için de mahallelerimizde hayvancılık ve tarım bitme noktasına geldi. Belediye olarak bizde gerekirse vatandaşlarımızın arsalarını kiralayacağız. Buralarda üretim yapacağız. Bunun için de mahallelerimizde ki vatandaşlarımıza iş imkanı sunacağız. Ayrıca gençlerimiz için meslek edindirme kursları açacağız. Atakumumuzu geliştirebilecek ve dünya markası yapabilecek tek fırsat turizmdir. Bunu da festivallerle yapacağız'' diye konuştu.

Hiçbir zaman ulaşılamayan Başkan olmayacağını ifade eden Serhat Türkel, "Liyakatli kadrolarımız ile hiçbir zaman bizim işimiz değil başkasının işi demeyeceğiz. En kısa sürede o sorunu çözüme kavuşturmaya gideceğiz. Asla ulaşılamayan bir Belediye Başkanı olmayacağım. Vatandaşımız bana istediği zaman ulaşabilecek. Halkın başkanı olacağım. Bunun için de size söz veriyorum. Ayrıca bana yaptığınız muhteşem karşılama için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Serhat Türkel, konuşmasının ardından, mahalle sakinleri ile sohbet edip, selfie çekildi.

.jpg

1.jpg

2.jpg

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir