Serhat Türkel: “Atakum’u hep birlikte yeniden kazanacağız”

Serhat Türkel: “Atakum’u hep birlikte yeniden kazanacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum örgütünün büyük desteğiyle ön seçimden zaferle ayrılan ve adaylığı CHP Parti Meclisi tarafından resmen açıklanan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’e Ankara Yolu üzerinde karşılama programı düzenlendi

Ankara Yolu üzerinde bulunan Rüya Park Düğün Salonu önünde büyük bir coşkuyla Türkel’i karşılayan çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili, daha sonra konvoy halinde CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na gitti.

COŞKU DOLU KONVOY

Çok sayıda aracın katıldığı konvoyun başından sonuna büyük coşku hakim olurken, Türkel’e büyük sevgi vardı.

CHP Atakum İlçe Başkanlığı’nda yapılan halk buluşmasına da çok sayıda CHP’li ve Atakumlu katıldı. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Türkel, adaylığı dolayısıyla kendisine iletilen tebrikleri kabul etti.

İlçe başkanlığındaki buluşmada CHP PM üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek partililere seslendi ve Türkel’i tebrik etti.

Daha sonrasında kürsüye çıkan Türkel, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Yaşadığı kente hizmet etmek için yola çıktığından dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Türkel, onur ve gurur dolu olduğunu söyledi.

Türkel’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bu yola çıkarken Atakum’da Belediye Başkan Adayını Her Zaman Örgütümüzün seçmesi gerektiğini ve üyelerimizin söz sahibi olduğu, katılımcı hale geldiği bir yönetim şeklini savundum.

Ne mutlu ki bu talep karşılık buldu ve Atakum Belediye Başkan Adayı, 6 Aday adayının yarıştığı demokrasi şölenine dönüşen bir ortamda örgütümüzce belirlendi.

Bu talebe karşılık veren ve eğilim yoklamasına öncülük eden Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başta olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Mehmet Özdağ’a, Milletvekilimiz Sayın Murat Çan’a, Parti Meclisi üyemiz Nazan Güneysu’ya, İlçe Başkanımız Sayın Adem Kürek’e, MYK üyelerimiz, Parti Meclisi Üyelerimiz ve Örgütümüze teşekkür ediyorum.

HEYECANLIYIM, MUTLUYUM, GURURLUYUM

Heyecanlıyım, mutluyum, gururluyum çünkü yaşadığım bu kente hizmet etmek için yola çıktım.

Size söz veriyorum, söz!Bana duyduğunuz güvene layık olacağıma, ailem bildiğim partime sıkı sıkıya sarılacağıma, Atakum’a hizmet etmek için canla başla çalışacağıma, söz veriyorum!

Yurttaşlarımızın sorunlarını ayırt etmeksizin çözeceğiz. Atakum’da yaşayan her bir vatandaşımızın gönlüne, yüreğine dokunacağız. Serhat Türkel sadece bir belediye başkanı değil, sizlerin evladı, kardeşi, ağabeyi olacak. Kentimizi ileriye taşımak için hep beraber çalışacağız.

ATAKUM’DA YAŞAMAKTAN GURUR DUYULACAK

Öğrencilerimizin sorunlarını çözeceğiz!Çitfçilerimizin sorunlarını çözeceğiz!Esnafımızın, üreticilerimizin sorunlarını çözeceğiz!

Kadınlarımız, gençlerimiz, emeklilerimiz ve tüm yurttaşlarımız Atakum’da yaşamaktan gurur duyacak.Atakum Belediyesini sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Halka rağmen değil, halkımız ile omuz omuza yöneteceğiz!

Belediye emekçisi arkadaşlarımızla, bilimle, meslek odalarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte en doğru kararları vereceğiz. Atakum’u bırakın Türkiye’de, Dünyada parmakla gösterilen bir marka kente çevireceğiz.

ATAKUM SANATIN, BİLİMİN, SPORUN KENTİ OLACAK

Bizler dersimize çok iyi çalıştık, alanında uzman ekibimizle Atakum’u hayal ettiğimiz, düşlediğimiz bir kent haline getireceğiz. Bu hayalimizi sizlerin desteğiyle el ele vererek, omuz omuza çalışarak gerçekleştireceğiz.

Atakum sanatın, bilimin, sporun, inavasyonun kenti olacak.

ÇALMADIĞIMIZ KAPI, DİNLEMEDİĞİMİZ DERT KALMAYACAK

Bugünden itibaren, Atakum’da çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dinlemediğimiz dert, dokunmadığımız yürek kalmayacak.

Bu şehrin bir evladı olarak, sizlere söz veriyorum; Atakum’u, Atakumlularla birlikte yöneteceğiz. Memleketimizi ileri taşımak için, Atakum’u hak ettiği yerlere taşımak için, ben değil, biz olmak için geliyoruz”

Türkel konuşmasının sonunda kendisini dinleyen coşkulu kalabalıktan söz istedi. Türkel, kalabalığa seslenerek, “Atakum’u hep beraber kazanacak mıyız?” diye sorduktan sonra, “Ben de size söz veriyorum, Atakum’u hep birlikte yeniden, yeniden, yeniden kazanacağız!” diyerek sözlerini noktaladı.

Türkel’in konuşması büyük alkış topladı.

serhatturkel-1.jpg

serhatturkel-3.jpg

serhatturkel-5.jpg

serhatturkel-8.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir