Serdar Ortaç sağlığına tamamen kavuştuğunu açıkladı

Serdar Ortaç sağlığına tamamen kavuştuğunu açıkladı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan Serdar Ortaç hayranlarına dünyadaki en önemli şeyin sağlık olduğunu söyleyerek kendisinin de sağlığına tamamen kavuştuğunu açıkladı.

Gümbet Barlar sokağında bulunan Pasha clupte sahne alan ünlü pop şarkıcısı Serdar Ortaç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ortaç eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Ortaç’ı dinlemeye eşi Chloe Loughnan ve yakın dostları da katıldı. Sık sık hayranları ile konuşan Ortaç sağlığına tamamen kavuştuğunu belirterek “Dünyanın ne önemli şeyi sağlık. Allaha şükür tekrar sağlığıma kavuştum, tekrar sahnelerdeyim. En önemli ikinci şey ise evliliktir. Benim için sağlıktan sonra ikinci güze şey sizin için kaçıncı sırada bilemem ama benim için en önemli şey bunlar. Eşim burada beni dinliyor. Eğer hayatında güzel bir aşk ve evlilik varsa her şey yoluna girer. Benim artık bekarlarla işim olmaz arkadaşlar”diyerek ‘İşim olmaz bendende güzeli yok’şarkısını seslendirdi.

EŞİNE AÇIKLAMA YAPTI 
Kadın dansçılarla şov yapan Ortaç bir süre sonra durarak eşine açıklamalarda bulundu. Ortaç “artık evlendikten sonra dansçılarıma da çok fazla dokunamıyorum. Onlarla fazla dans edemiyorum. Eşim burada. Karıcım yanlış düşünme yani onlar elimde büyüdü. Ben onlarla profesyonelce dans ediyorum. Ne var yaptığım danslarda iki arkamda dans ediyor ben en önde”dedi. 

Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan ise dans ede birlisin yap aşkım problem yok diyerek cevap verdi. Konserine kadığı yerden devam eden ünlü sanatçı pasha Clup’e gelen yaklaşık 2 bin kişiyi coşturdu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir