Şenol Kul: Terme'de eğitim konusunda da iddialıyız

Şenol Kul: Terme'de eğitim konusunda da iddialıyız
AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, toplumsal kalkınmanın temel amaçlarından olan eğitim konusunda da iddialı projeler geliştireceklerini söyledi.

Eğitimin bireyi, bireyin de toplumu ve ülkeyi şekillendirdiğini belirten Kul, "Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın daha iyi eğitim alacağı ortamları sağlamak ve sunmak bizim öncelikli görevimizdir" dedi.

Samsun'un Terme ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul hafta sonu da sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. Terme İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (TİMMDER) ve Memur-Sen temsilciliğini ziyaret ederek katılımcılara projelerini anlatan, taleplerini ve önerilerini dinleyen Kul, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Türk Eğitim-Sen Terme Temsilcisi Nazmi Kılıç ve eğitimcileri ağırladı.
3-2.jpg

EĞİTİMDE DE KARARLI VE İDDİALIYIZ
Terme'nin eğitim durumunun konuşulduğu görüşmede, belediyenin sadece şehirleri geliştirmek değil, toplumun geleceğini de şekillendirdiğini vurgulayan AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, her alanda olduğu gibi eğitimde de ilçeyi ileri seviyelere taşımak istediklerini söyledi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirecekleri projelerle geleceğin teminatı öğrencilerin gelişimine katkı sunacaklarını vurgulayan Kul, bu konuda da kararlı ve iddialı olduklarını belirtti.

1-1.jpg

EĞİTİM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR
Toplumsal kalkınmanın temel amaçların başında eğitim geldiğini dile getiren Şenol Kul, "Eğitim, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır, bu çalışmanın isimsiz kahramanları da eğitimcilerimizdir" diyerek, öğrencilerin ilk dönemlerden itibaren rol model olarak gördüğü öğretmenlerin çocuklar üzerinde bıraktıkları izlenimlerin önemine dikkat çekti. Eğitimin bireyi, bireyin de toplumu ve ülkeyi şekillendirdiğine işareret eden Kul, "O yüzden geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın daha iyi eğitim alacağı ortamları sağlamak ve sunmak bizim öncelikli görevimizdir. Bu konuda kurumlar arasında iş birliğini arttırmaya yönelik girişimlerimiz olacak" dedi.

5-1.jpg
HEM OKUL YAPTIRDI HEM DE ARSALARINI OKUL İÇİN BAĞIŞLAMIŞTI
Bu arada aynı zamanda eğitim gönüllüsü olan ve Kozluk'ta 30, Gündoğdu Mahallesi'nde 4 dönümlük arazisini okul için bağışlayan, ayrıca Evci Mahallesi'nde annesi adına Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu da yaptıran Şenol Kul, önceki belediye başkanlığı döneminde ise hayırseverlerin katkılarıyla Terme'ye 11 okul yapılmasını sağlamıştı.

4-3.jpg

ASKERE GİDECEK GENÇLERİ VE HASTALARI ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı görüşmelerden sonra ilçede vatani göreve gidecek gençleri evlerinde ziyaret etti. Kul, Havanur-Mehmet Özkan çiftinin düğün törenine de katılarak mutluluklar dilerken, evlerinde tedavi gören hastalara da geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Şenol Kul, AK Parti ve MHP'li yöneticileriyle de istişare ve değerlendirme toplantıları yaptı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir