Şenol Kul Terme'de ‘birlik-beraberlik’ mesajıyla seçim startını verdi

Şenol Kul Terme'de ‘birlik-beraberlik’ mesajıyla seçim startını verdi
Ak Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, Mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç ile eski ilçe başkanlarını ziyaret eden Kul, birlik ve beraberlik mesajı verdi

Ak Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, ilçede seçim çalışmalarına start verdi. Mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç ile eski ilçe başkanlarını ziyaret eden Kul, birlik ve beraberlik mesajı vererek, rekor bir oyla seçimi kazanarak Terme'ye değer katacak vizyoner projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

AK Parti'nin Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmalarının ilk gününde mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

TERME'DE BAYRAĞI YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde Ali Kılıç'tan hizmet bayrağını 31 Mart akşamı halkın teveccühü ile birlikte alacağını, birlik ve beraberlik içinde de Terme'yi daha yukarılara taşıma gayreti içinde olacağını belirten Şenol Kul, "Ali bey, bizden aldığı bayrağı en iyi şekilde taşıdı, onun nasıl bir Terme sevdalısı olduğunu biliyoruz. Allah nasip eder de seçilirsek, bizler de devralacağımız bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Başkanımız birçok projeyi gerçekleştirdi, Terme için yaptığı her şey için ona teşekkür ediyoruz. Bizler de seçildiğimiz takdirde Terme’ye değer katacak her projesini devam ettireceğiz. Amacımız, gayemiz Terme ve Terme’ye duyduğumuz sevdadır" dedi. Mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç da konuşmasında Belediye Başkan adayı Şenol Kul'un çok çalışan biri olduğunu, seçilmesi halinde Terme için daha canla başla çalışacağını ve ilçeye çok önemli projeleri kazandıracağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

dsc-4129.jpg

dsc-4226.jpg

dsc-4272.jpg

dsc-4302.jpg

REKOR OYLA KAZANACAĞIZ

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul daha sonra AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, AK Parti Terme Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ve partililer ile birlikte eski AK Parti ilçe başkanları Mümin Osman Ertan, İbrahim Arve Eşref Çebi’yi ziyaret etti. Şenol Kul ziyaretlerde AK Parti davasının taşıyıcısı olan tüm eski başkanlara teşekkür etti. Şenol Kul buradaki ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda da, “Hepimiz bu kutlu davanın neferleri, taşıyıcılarıyız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Öncülüğünde bu mücadeleyi ilçemizde en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği görevi layıkıyla yerine getirerek, partimize, bizlere yakışan bir seçim sonucuyla rekor bir oyla çıkacağız" dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir