Şenol Güneş'i kızdıran soru

Şenol Güneşi kızdıran soru
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Orduspor deplasmanında kazandıkları 3 puanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

 

"Orduspor yönetimi Ordu'ya geldiğimizde bizi sıcak karşıladı. 2 yılda büyük işler yapan bir takımla oynadık. İyi bir takım, güzel bir hava vardı. Çok puan kaybettik üzerimizde baskı vardı. İlk yarı sahada uygulamak istediklerimiz gösteremedik. Ama ikinci yarı daha çok oyuna hakimdik. 3 puan alınmıştır, puan, güven ve moral açısından katkısı olur. Gerçek futbolumuzu henüz sergilemiş değiliz.

Olcan iyi bir oyuncu. Kendisi de bazen oynadığı oyundan memnun olmuyor. O da üzülüyor. Bu da güvensizliğe baskıya yol açıyor. Dinlenmeye ihtiyacı vardı. Olcan bizim için önemli bir oyuncu. Bugün de galibiyette önemli rol oynadı.

Bizim beklediğimizin altında bir lig oynanıyor, kopma yok. Ama biz kendimize bakıyoruz. Düşündüğümüz puanın, düşündüğümüz oyunun altındayız."

Takıma yeniden dönen Gustavo Colman ile ilgili sorulan bir soruya cevap veren Şenol Güneş, "Colman diri ama kesik kesik oynadı. Fakat niyetinden gayretinden memnunum. Yorulmasına rağmen son ana kadar elinden geleni yaptı" diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ İSYAN ETTİ

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından basın toplantısında Fırat Aydınus'un Caner Erkin'e gösterdiği kırmızı kartın gündem olmasını eleştirdi.

Güneş yaptığı açıklamada, "Türkiye'de bir hakemin bir oyucuyu atması gündem oluyorsa konuşulacak bir şey yok. Aynı hakem geçen sene beni dışarı attı ama bundan kimsenin haberi yok. Rapor doğrultusunda da 6 maç ceza aldım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor