Şen: "Sürpriz Yapacağız"

Şen: "Sürpriz Yapacağız"
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Terme’de iddialı olduklarını, Büyükşehir ve İlkadım’da sürpriz isimlerle seçim yarışına katılabileceklerini söyledi

En güçlü oldukları ilçenin Terme olduğunu belirten Saadet Partisi Samsun İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen, “Terme'de yüzde 38 gibi bir oyumuz var. Her seçim dönemi farklı etkenler ve gündemler sebebiyle seçmen tercihleri değişebiliyor. Önümüzdeki seçimlerde Terme’yi alabileceğimize inanıyoruz. Bu inançla çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Terme’yi özlem ve hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturacağız.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE İLKADIM’DA SÜRPRİZ
Büyükşehir ve İlkadım’da sürpriz isimlerle seçim yarışına katılabileceklerini dile getiren Şen, “Aday tespit komisyonlarımız ciddi ve kapsamlı bir çalışmanın sonucunda aday listelerini tamamlayarak genel merkezimize iletti. Bu süreçte siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, şehrimizin önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Sahada kamuoyu yoklaması ve anket çalışmaları yapıldı. Tüm ilçelerde adaylarımız var. Her ilçede iddialıyız. Bazı ilçelerde ittifaklar gündeme gelebilir. Bazı ilçelerde bizim logomuz altında seçime gidilir. Bazı ilçelerde biz destek veririz. Bu anlamda Büyükşehir ve İlkadım’da sürpriz isimlerle rakiplerimizin karşısına çıkabiliriz.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BU SEÇİM ADAY DEĞİL
Seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile değil adaylarla yarışmak istediklerini vurgulayan Şen, “Her seçim döneminde adayları ve projelerini konuşmak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden bir yarış ortaya koyuluyor. Sayın Erdoğan’ın bu seçimlerde herhangi bir belediye başkanlığı için adaylığı bulunmuyor. Bunu bu arkadaşlara şimdiden hatırlatmamış olalım. Şehrimizle alakası olmayan ve şehrimize faydası dokunmayan genel siyasi polemikler üzerinden oy devşirme yarışına girilmemesi gerekiyor. Biz bunun olmasını istemiyoruz. Adaylar konuşulsun, o adayların projeleri konuşulsun. Böylesi şehirlerimiz için daha faydalı ve yararlı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir