“SEN İSTE YETER, KANSER ÇEKER GİDER” RESİM SERGİSİ

“SEN İSTE YETER, KANSER ÇEKER GİDER” RESİM SERGİSİ
Samsun’un Alaçam ilçesinde, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle kanser hastalığına farkındalık amaçlı “Sen İste Yeter, Kanser Çeker Gider” resim sergisi açıldı.

Hükümet Konağı meydanındaki açılışa Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Cumhuriyet Savcısı Eyüp Kara, Cumhuriyet Savcısı Ali Cihan Yediyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Başhekim Dr. Radi Şen, Halk Sağlığı Müdürü Emine Ahsen Elmacı, Emniyet Müdür V. Erhan Akbulut, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı. Sergi açılışının ardından Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla sağlıklı yaşam için ilkokul ve ortaokullardaki 20 başarılı öğrenciye bisiklet dağıtımı yapıldı.
Belediye Başkanı Hadi Uyar tarafından dağıtılan bisikletler öğrencileri sevindirdi. Başkan Uyar, “ ‘Ağaç Yaşken Eğilir’ atasözünden yola çıkarak özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımıza sağlıklı beslenmeyi ve spor alışkanlıklarını kazandırmak için çeşitli aktivitelerde bulunuyoruz. Bu proje kapsamında okullarımızdaki öğrencilere bisiklet dağıtımı yapan Sağlık Bakanlığı’na ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” dedi.
Bisiklet dağıtımının ardından ortaokulların hazırlamış olduğu resim ve proje sergisi gezildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir