Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

"Sen aday ol desteklemeyenin..."

"Sen aday ol desteklemeyenin..."

Ne yaparsan yap suç, kabahat. Yazsan suç, yazmasan suç. Bu insanları anlamak imkansız...

Biliyorsunuz 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde  Belediye Başkan aday adayları hakkında çok yorum yapmayacağım dememe rağmen,

Israrla her gördükleri yerde çoğu insanların ilk sorusu: "Erol bey Hüseyin Dündar mı, Mehmet Köse mi başkan adayı olur?" sorusunu şak diye yapıştırıyor.

Hemen hepsine "ADAY BENİM" diyerek espri eşliğinde açıklama yapıyorum anlasınlar diyerek.

Sonuç olarak bu cevabı yeterli görmeyen "SEN ADAY OL DESTEKLEMEYEN ...." sözlerini sarf ettikten hemen sonra ama yine de hangisi sorusu geliyor.

AK Parti hatırlayın 2009 yılında ne zaman adayını açıkladı?.

Bu dönemde yaşanan ani ve enteresan olaylar bu defa Başbakan Erdoğan'ı daha ciddi ve daha titiz bir aday listesine sevk etti. Bunları dile getirip yazıya dökünce gelen cevaplara bakın. Bu kez de şöyle ithamlarda bulunuyorlar: "SEN ÇOK DAHA REKLAM PARASIYLA YAZARSIN. Boşuna yazılar bunlar amaçlı yazılar" ya da "syn şeker yazınız çelişkilerle dolu,17 aralık öncesine kadar Dündar'ın adaylığı kesindi, bu tarihten sonra süreç Dündar'ın aleyhine işlemeye başladığını kesin olarak söylüyorsunuz sonra gelinen süreçte Dündar en yakın isim diyorsunuz, sonra bazı sebeplerden dolayı Dündar'ın yıldızının sönüp kösenin yıldızının parladığını ima ediyorsunuz. vaktiyle kuşlar üçüncü isimde ısrar ediyor diyende sizdiniz. bazılarının 3.aday beklentisi yer yeksan oldu diyerek şimdi bu iddianızı da çöpe attınız güvensiz tuhaf bir yazı"

Eee madem bizden iyi biliyorsunuz çelişkiler olduğunu dile getiriyorsunuz gelin açıklayın ya da artık soru sormayın değil mi?.

Mesela üstte ki yorum yapan kardeşim, cevabını verdiğin soruyu neden sorduğunu da merak ediyorum. Biz aylardır hatta yıllardır reklama çalışırız demiyor muyuz?. Gel kardeşim siz reklam verin sizin de reklamınızı yapalım.

Başkan adayı kim olur sorusunun gerçek cevabına gelince: Başbakan Erdoğan'ın veya Milletvekilleri ya da Bakanlardan birisinin yerine geçersem gerçek açıklamayı yaparım.

Sizin derdiniz haber ve yorum okumak mı, yoksa yağdanlık yaparak bir şeyler elde etmek mi?. bunları cevaplayın benim cevabımı da almış olacaksınız.

Çukura düşenin halinden, çukura düşen anlar.

Bizim çektiğimiz sıkıntının onda birini yaşayın bakalım ne yapacaksınız?. Geçin bu ayakları daha gerçek adını yazmaktan muzdarip tırsık, korkaklara verilecek cevap da yok. Bunu öğrenemediniz gitti.

Son olarak: Şu yorumlara gerçek adını yazmadan yorum yapanların yorumlarını onaylamıyoruz bilmiş olun. Ya cesaret gösterin harbi adınızı yazarak eleştirin ya da ebediyete kadar susun kim önünüze ne koyarsa onu yiyip susun.

Zaten başka yaptığınız da yok. Sadece bir kaçı hariç elbette ki. Onlar önlerine konulandan daha fazla haram yemeye alışık olunca çenelerine haram vuruyor. Haramla işi olanla da bizim işimiz yok.

Gerçekler acı değil mi?. Şimdi buna da yorum yapında görelim. Ama tabii ki asıl adınızla. Çelişki var diyen kardeşime ise çelişki değil siyaseti okuyamıyorsun. Orada yazılanlar net ve gerçeklerdir. Canınız sıkılsa da gerçekler bunlar ve bu sonuç can acıtır ya bu yorum da sanırım canını acıtmış.

Artık sizin için yapabileceğim hiç bir şey yok...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi