SEMİZOĞLU VE OKUTGEN’E SON GÖREV

SEMİZOĞLU VE OKUTGEN’E SON GÖREV
Çarşamba İlçesi’nin tanınan esnafı ve TSO Meclis Başkanlarından Mahmut Semizoğlu ve CHP eski Çarşamba İlçe Başkanı Kadir Okutgen’in eşi Nazmiye Okutgen’in cenaze namazları Çarşamba Rıdvanpaşa Camii’nde yoğun katılımla kılındı

Çarşamba İlçesi’nin tanınan   esnafı ve eski Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlarından  bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Mahmut Semizoğlu ve CHP Eski İlçe Başkanı Kadir Okutgen’in eşi Nazmiye Okutgen beyin kanaması nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden Semizoğlu ve Okutgen için bugün Çarşamba Rıdvanpaşa Camii’nde öğle namazına binlerce kişinin katılımı ile son yolculuklarına uğurlandılar.  

Rıdvanpaşa Camiin de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı  ve Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz, belediye başkanları, ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Samsun ve Çarşamba'lı iş adamları, ESOB Başkanı Eyüp Güler, CHP Eski İl ve İlçe Başkanları ve Semizoğlu ve Okutgen ailelerinin  yakınları katıldı. Camii içerisinde ve camii avlusunda cenaze namazı için saf tutan cemaatten alınan helallikler ve kılınan cenaze namazının ardından iki cenaze de Göğceli Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığında  defnedildi.

img_7894.jpgimg_7935.jpgimg_7954.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber