Semiz; ‘ABD’nin üstleri kapatılsın’

Semiz; ‘ABD’nin üstleri kapatılsın’
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çarşamba İlçe temsilciliği tarafından ABD’nin Türkiye’de bulunan İncirlik ve Kürecik üstlerinin kapatılmasın için imza kampanyası başlatıldı

‘İncirlik ve kürecik üstleri kapatılsın’
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba İlçe Temsilciliği tarafından ‘İmzamı Atarım, Üstler Kapatılsın’ adlı imza kampanyası başlatıldı. ABD’nin Türkiye de bulunan İncirlik ve Kürecik üstlerinin kapatılması için Çarşamba Tarihi Köprü’de stant açılarak vatandaşlar imza kampanyasına davet edildi. Başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar imza atarak destek oldu.

img-2380.jpg
‘Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız’
İşgalcilerin güvenliğini sağlayan incirlik ve kürecik üstlerinin kapatılması için imza kapmayası başlattıklarını ifade eden AGD Çarşamba İlçe Temsilcisi Mesut Semiz, “Ülkemiz de ABD’nin İncirlik ve Kürecik üstleri bulunmakta. Bu üstler sadece kötü amaçlı kullanılıyor. Bu üstlerin bizim ülkemiz de bulunması hem işgal altındaki Filistin’e zarar veriyor hem de ileride ülkemizde ki toprakların işgal edilmesine ön ayak olacak. Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Kermes ve yürüyüşler düzenliyoruz. Şu anda da imza kampanyamız başladı. İmzalar toplandıktan sonra inşallah yetkilileri harekete geçirmek için elimiz güçlü olacak” diyerek konuştu.

İmza kampanyasının gerçekleştirildiği stant gün boyunca köprü üzerinde bulundu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber