Semanur & Bahtiyar'ın Mutlu Günü

Semanur & Bahtiyar'ın Mutlu Günü
Ayşe ve Selim Deniz çiftinin kızı Semanur ile Sebahat ve Tuncay Batur çiftinin oğlu Bahtiyar, gerçekleştirilen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Çarşamba’da gerçekleştirilen düğün merasiminde Ayşe ve Selim Deniz çiftinin kızları, Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulüp Başkanı Kerim Deniz'in ve kardeşi Ahmet Deniz’in yeğenleri Semanur ile Sebahat ve Tuncay Batur çiftinin oğlu Bahtiyar ömür boyu mutluluğa adım attılar. Yamanlı Mahallesindeki kız evinden gelin alma ile başlayan düğün merasimi daha sonra düğün salonunda devam etti.Yoğun katılımın olduğu düğün merasiminde davetliler salonu doldururken, genç çifti ve ailelerini tebrik ettiler. Tebrikleri kabul eden Semanur ve Bahtiyar davetlilere teşekkür ettiler.Müzik eşliğinde pasta kesimi ve takı merasimi ile devam eden düğün merasimi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Genç çiftin nikahına geniş katılım sağlanırken, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Çarşamba Güncel İmtiyaz Sahibi Turgut Bozyel’de katılanlar arasındaydı.

HABER: Büşra KOCATAŞ-Aybüke ŞEKER

1-190.jpg

2-235.jpg

3-201.jpg

4-166.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber