Selin keyfide bir başka oluyor

Selin keyfide bir başka oluyor
Dün bir sosyal paylaşım sitesinde dolaşmaya başlayan ve Terme’de çekildiği düşünülen bir fotoğraf vatandaşlarımızı güldürdüğü kadar düşündürmüştür.

 

İnsanların Türkiye de yaşanan doğal afetlerdeki tutumlarını bazen anlamak mümkün olmuyor. Bunun en ilgin örneklerinde birini dün sosyal paylaşım sitelerinden birinde Terme’de çekildiği muhtemel bir fotoğraf dolaşmaya başladı. Birçok insanı güldüren bu fotoğraf bir yandan da düşünmeye sevk etti. Çekilen Fotoğrafta Taşan Terme Deresi’nin yanında bulunan bir banka oturmuş ve her tarafın su olasına karşılık elinde tesbihiyle olayı keyifle izleyen bir vatandaşımız görülmekte. İnsanlarımızın doğal afetlere yaklaşım tarzını bazen anlamak mümkün olmuyor.

Bu konuya dair bir başka olay ise Ayvacık ve Salıpazarı’nda meydana gelen sel felaketinin ardından o bölgedeki taşan sulardan kaynaklı Yeşilırmak üzerinde artan suları izlemeye giden vatandaşlarımız. Yeşilırmak Üzerinde suların artmaya başlamasıyla birlikte birçok vatandaşımız. Su yüksekliğini zannederiz ki kontrol etmek amaçlı Başta Tarihi köprü olmak üzere ırmak kenarlarına akın etti.  Hal böyle olanca da ortaya ilginç bir manzara çıktı. İl Afet koordinasyon merkezinden gelen bilgiler doğrultusunda en üst seviyede önlem almaya çalışan yetkiler ise vatandaşların bu ilginç tavrı karşında şaşkına dönerken vatandaşları da onca tehlikesine rağmen ırmak yatağından ayıramadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz