Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST dünyanın en büyük teknoloji etkinliği haline geldi

Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST dünyanın en büyük teknoloji etkinliği haline geldi
Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'in dünyanın en büyük teknoloji etkinliği haline geldiğini belirterek, "Savunma sanayisinde ülkemiz önemli bir atılım başardı ama tüm diğer sivil alanlarda da bunu başarması gerekiyor." dedi

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AA muhabirine, TEKNOFEST ve şirketin projelerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

TEKNOFEST'i kurgularken "Acaba teknolojinin festivali olur mu?" diye düşündüklerini ifade eden Bayraktar, "Acaba sorusu yüzyıllardır geçerli. Medeniyetimizin bilim ve teknolojiyle olan bağı koptuğundan beri böyleydi ve hep 'Acaba başarır mıyız? Sadece Avrupa yapar, Batı yapar' düşüncesiyle büyüdük. TEKNOFEST'i de ilk kurguladığımızda 'Acaba milletimiz teveccüh eder mi?' soru işareti vardı. TEKNOFEST, Tuz Gölü'nün ortasında, neredeyse hiçliğin ortasında diyebileceğimiz yerde nasıl roketler fırlıyorsa, gençler hayallerimizi yeşertiyorsa, umutlarımızı çoğaltıyorsa aynen o şekilde ilk yılıyla başladı ve büyük bir volkan patlaması gibi bugünlere geldi." diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir