ŞEKER’DEN MÜDÜR YAVUZ’A ZİYARET

ŞEKER’DEN MÜDÜR YAVUZ’A ZİYARET
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyarette bulundu

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Musa Bala, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret etti.  Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Çarşamba ilçesinde emniyet ekiplerinin çalışmaları hakkında Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile bilgi alışverişinde bulundu.

Sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ve Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a ve emniyet personeline başarı dileklerinde bulundular.

Ayrıca şoför esnafının sorunlarını iletme ve taleplerinin hayata geçirilmesi noktasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün koordineli ve ilgili durmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bala, İl Emniyet Müdürlüğü’nün şoför esnaflarının trafik konusunda ki taleplerinde gösterilen hassasiyetten memnuniyet duyduğunu aktardı.

Ziyaret bir süre süren sohbetin ardından son buldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber