Şeker’den ‘deprem’ açıklaması !

Şeker’den ‘deprem’ açıklaması !
Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6.8 şiddetinde ki deprem sonrası Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, deprem sonucu yaşanan can kayıplarına ilişkin kısa bir basın açıklaması yaptı

Yaşanan deprem sonrası açıklamada bulunan  Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, “25 Ocak 2020 saat 20.50 Elazığ Sivrice merkezli, 6.8- 7.00 şiddetiyle meydana gelen deprem başta Elazığ, Malatya olmak üzere ilçemizde de hissedildi. Özellikle depremde Elazığ ve Malatya’da can ve mal kayıplarının yanı sıra yaralıların da olduğun bilgisine ulaştık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, depremden etkilenen insanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Soğuk kış şartlarında devletimiz gereken hassasiyeti göstermiş olup ve deprem bölgesinde Kızılay, AFAD ekiplerinin çalışmalarının başladığı, takviye ekiplerin gönderildiği bilgisi de ulaşmıştır.” diyerek açıklamasını şu şekilde tamamladı.

Şeker, “Deprem bölgesinde elektrik, su ve telefon hatlarının hasar görmesi nedeniyle mobil hatlar aktive edilmiş vatandaşların duyarlılık göstererek özellikle deprem bölgesinde telefon hatlarını meşgul etmemesi, enkaz altında ki muhtemel insanların AFAD ekiplerine ulaşabilme ihtimalini engellememelidirler. Bir kez daha memleketimize geçmiş olsun diyor, yaraların tez zamanda sarılmasını temenni ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir