Şekerbank’tan üreticilere finansman desteği

Şekerbank’tan üreticilere finansman desteği
Kuruluş amacı tarımın finansmanı olan ve 65 yıldır üretenin yanında yer alan Şekerbank, Çarşamba, Salıpazarı ve Terme İlçesi Ziraat Odaları ile protokol imzaladı. Banka imzalanan protokol kapsamında üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyl

Şekerbank Çarşamab Şubesi, Çarşamba, Salıpazarı ve Terme Ziraat Odaları ile protokol imzaladı. Bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılanmasının hedeflendiği protokol, Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Eyüp Erhan Kösef ile Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy ve Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün arasında imzalandı.

İmzalanan protokol ile Şekerbank, bölgedeki üreticilerin finansman ihtiyaçlarını hasat zamanı geri ödeme imkanı ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.

Kösef, “Tarım sektörüne ve çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz”

Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Erhan Kösef, protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, Çarşamba’lı ve diğer ilçelerdeki üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Şekerbank’ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Çarşamba, Salıpazarı ve Terme’li üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

“Üretime yapılan destek ekonomiye ivme kazandıracaktır”

Protokolde konuşan oda başkanları,  üreticilerimize yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini söyledi. Oda başkanları, “Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dediler.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber