Şekerbank’tan Muhtarlara İftar

Şekerbank’tan Muhtarlara İftar
Şekerbank Çarşamba Şubesi, İlçenin birçok mahalle muhtarlarını Göl Restoran’da düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Çarşamba Göl Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman, Mahalle Muhtarları,banka personeli ve davetliler katıldı.

Şekerbank Çarşamba Şubesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde konuşan Banka Müdürü Hale Öztürk, “Bu akşam davetimizi kabul ederek buraya gelmenizden dolayı öncelikle herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Şekerbank olarak her zaman tarımın ve çiftinin yanında olmaya çalıştık.Bankamız 61 sene önce Eskişehir’de Şeker Pancarı üreticisi çiftçilerini finanse etmek için kuruldu.Anadolu Bankacılığı misyonu ile Tarımı ve Çiftçimizi desteklemeye devam ediyoruz. İhtiyacınız olduğu her anda Şekerbank olarak her zaman yanınızdayız. Programımıza gelmenizden dolayı herkese teşekkür ederim.” dedi.


Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Hale Öztürk’ün konuşmasının ardından konuşan Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman, “Şekerbank’a, personellerine ve Hale Hanım’a teşekkür ediyorum. Şekerbank’ın vermiş olduğu katkıyı sizlerin de bildiği gibi İlçe Tarım Müdürlüğü olarak siz muhtarlarımızla beraber sahada çiftçilerimizin her türlü sorunlarını paylaşıp bunları çözmeye çalışıyoruz.Bu süreç içerisinde bizim de eksiklerimiz olabilir.Bu eksiklikleri muhtarlarımızla beraber karşılıklı diyalogla bu zamana kadar çözdük bundan sonra da çözmeyi hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.


Müdür Hale Öztürk’e iftar programından dolayı teşekkür eden Çarşamba Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahittin Aydınoğlu, “Çarşamba’da Muhtarlara iftar yemeği veren ilk banka Şekerbank oldu. Hale hanıma bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz.” Şeklinde konuştu.
 

Aydınoğlu’nun ardından konuşan Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ise, “Burada banka personeli, tarım personeli ve muhtarlarımızla iç içe bir ortam kuruldu. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Dernek olarak Müdüre hanıma bu tür etkinlikleri düzenlemesinde yardımcı olacağız.İlgilerinden dolayı Hale Öztürk’e teşekkür ederim. “ dedi.

Verilen iftar yemeği yapılan konuşmaların ardından son buldu. 

sekerbank,.jpg

sekerbank-1.jpg

sekerbank2.jpg

sekerbank-3.jpg

sekerbank5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel