ŞEKERBANK’TAN EMEKLİYE 300 TL

ŞEKERBANK’TAN EMEKLİYE 300 TL
Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Eyüp Erhan Kösef, emekli maaşını Şekerbank’a taşıyan müşterilerine 300 TL nakit hediyesinde bulunduklarını ifade ettiler

Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Eyüp Erhan Kösef yaptığı açıklamada, “Şekerbank olarak, emekli maaş müşterilerimize özel ayrıcalıklı bankacılık ürün ve hizmetleri sunuyoruz. Bu kapsamda, minimum 500 TL tutarındaki emekli maaşını 36 ay boyunca Bankamıza taşımayı taahhüt eden müşterilerimize, ilk emekli maaş ödemesinin ardından 300 TL’yi nakit hediye ediyoruz. Tüm şubelerimiz ve ATM’lerimizden masrafsız olarak maaşını çekebilen emekli maaş müşterilerimiz, tüm diğer banka ATM’lerinden de ücret ödemeden günlük çekim limitleri dahilinde maaşlarını alabiliyorlar. Emekli maaş müşterilerimiz ayrıca internet, mobil şubemiz ve çağrı merkezimiz aracılığıyla yapacakları havale ve EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Emeklilere, Şekerbank şubelerinde gerçekleştirecekleri işlemlerde öncelikli sıra verilmesinin yanı sıra sadece emekli maaş müşterilerine hizmet veren 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı’ndan da tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat destek sunuyoruz. Sağlık durumu emekli maaşını şubelerimizden almaya engel teşkil edenlere de maaşını, bulundukları adreslere teslim ediyoruz.

sekerbank-ta-kosef-donemi-basladi.jpg

Emekli maaş müşterilerimize özel faiz oranlarıyla, tüm ihtiyaçları için Emekli İhtiyaç Kredisi imkanı da sunuyor; kredi taksit ödemelerini ise maaşını aldıkları güne göre (aylık ya da 3 ayda bir) ayarlayabiliyoruz.” İfadelerini kullandı.


HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber