Şekerbank Personelleri İftarda Bir Araya Geldi

Şekerbank Personelleri İftarda Bir Araya Geldi
Şekerbank Çarşamba Şube Müdürlüğü geçen hafta Muhtarlara verdiği iftar yemeği sonrasında, banka şube personellerini de düşündü ve iftar da personeller bir araya geldi.

Şekerbank Çarşamba Şube müdürlüğünün son zamanlarda özellikle Tarım alanında ki çiftçi ve esnaflara çeşitli paketlerle verdiği kredi destekleri ile dikkat çekerken yapılan çalışanlarla adından ilçede sıkça söz ettirmeye başladı. Bu noktada çiftçi ve Muhtarlarla sık sık bir araya gelen Şekerbank Çarşamba Şube Müdür ve personelleri bu çalışmalar çerçevesinde geçtiğimiz hafta ilçede ki Muhtar ve bazı çiftçilerle iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Muhtarlara verilen iftar yemeği sonrasında yoğun çalışma temposunda görev yapan personeller Şube müdürü Hale Öztürk tarafından Ayvacık Legend Otel' De İftar Yemeğinde Bir Araya Gelerek Hem İftar Yemeği Yediler Hem De Doğal Güzellikler İçinde Güzel Bir Akşam Geçirdiler.  Personelleri ile iftar da bir araya gelen banka çalışanları ve Şube Müdürü Hale Öztürk, yoğun tempoda özverili şekilde çalışan personellerimizle birlikte kaynaşma, birlik ve beraberliğin yanı sıra güzel bir akşam geçirerek iş stresinden bir nebze uzaklaştıklarını dile getirdiği öğrenildi.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir