Şekerbank Çiftçiden Masraf Almıyor

Şekerbank Çiftçiden Masraf Almıyor
Şekerbank, Dünya Çiftçiler Günü’nü masrafsız kredi ile kutluyor. 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanya kapsamında çiftçiler, 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

 Anadolu’daki binlerce üreticinin küçük birikimleriyle kurulan ve kuruluş amacı tarımın finansmanı olan Şekerbank, gelenekselleşen kampanyası kapsamında çiftçilere bu yıl da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel masrafsız kredi sunuyor. 100 bin TL’ye kadar yıllık yüzde 18 faiz oranı ile sunulan kampanya 30 Haziran’a kadar devam edecek.

 “Gelenekselleşen kampanyamız ile çiftçilerimizi destekliyoruz”

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, tarımda kırsal kesimin, özellikle küçük üreticinin finansmanına öncelik tanıdıklarını belirtti. Kırsal kesimin üretimine devam edebilmesi, desteklenmesi amacıyla yeni yöntemler geliştirdiklerini belirten Ertürk sözlerine şöyle devam etti; “Değişen koşullar karşısında çiftçilerin korunması ve varlığını sürdürebilmesi için ürün ve uygulamalar sunuyoruz. Gelenekselleşen kampanyalarımız ile çiftçilerimizi destekliyoruz. Bu yıl da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak zirai kredilerden masraf almıyoruz. Böylece çiftçilerimiz, tohum, gübre, fide, zirai ilaç ve yem gibi her türlü tarımsal ihtiyaçlarının finansmanı için kullandıkları zirai kredilerde 30 Haziran’a kadar masraf ödemeyecek. Bu kampanyamız ile çiftçilerimizin bereketinin bol olmasını diliyoruz.”

“Köy köy geziyoruz”

Köy köy gezerek ürünlerini çiftçilerin ayağına götürdüklerini ve onlarla birebir görüşme yapmalarına imkân sağlayan organizasyonları değerlendirdiklerini belirten Gökhan Ertürk, “Tarım bankacılığı alanındaki uzmanlarımızla 2008 yılından bu yana Anadolu Turları kapsamında, 7 bin 800’e yakın köy ziyareti ile 235 bin çiftçiyle görüştük. Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz Hasat Kart Anadolu Turu için ise uzman ekiplerimiz şu anda sahada bulunuyorlar. Ekiplerimiz Mayıs ortasına kadar çiftçileri ziyaret etmeye devam edecek.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir