Şekerbank, “Bütün Çocuklar Mutlu Olmalı!”

Şekerbank, “Bütün Çocuklar Mutlu Olmalı!”
Şekerbank tarafından imkânları yetersiz çocuklar için 'Bütün çocuklar mutlu olmalı’ adı altında oyuncak ve kitap kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde Çarşamba Şubesi de oyuncak toplama kampanyasına devam ediyor

 

HABER-FOTO: NURHAN GÜZEL

Şekerbank bugün de, bankacılık ürün ve hizmetlerinin yanı sıra, topluma katkıyı artırmak, kırsal kalkınmayı desteklemek ve kurumsal sorumluluk faaliyetlerinde süreklilik arz eden projelere imza atmak üzere, ADEV (Araştırma Destek Eğitim Vakfı) organizasyonuyla eğitim alanında geniş kitlelere ulaşmaktadır.  Şeker Çocuk Dergisi ve ADEV aracılığı ile 2010 yılından bu yana dönemsel olarak devam ettirdiği ‘Bütün Çocuklar Mutlu Olmalı!’ adlı sosyal sorumluluk kampanyası ile banka, özellikle Anadolu’daki imkanları yetersiz çocuklara kütüphaneleri için kitap ve okul öncesi sınıflar için oyuncak temin etmektedir.

Kampanya kapsamında, Şekerbank’ın Türkiye genelindeki 70 il ve 204 ilçedeki şubelerinde ve genel müdürlük binalarında yer alan “Bütün çocuklar mutlu olmalı!” stantları aracılığı ile yeni ya da yeni kalmış kitap ve oyuncaklar toplanmakta, hem Şekerbank çalışanlarından hem de müşterilerinden gelen kitap ve oyuncaklar, gönüllü banka çalışanlarının tasnifinden sonra, ADEV tarafından ihtiyacı olan okullara gönderilmektedir. Şekerbank ve Anadolu arasında bir gönül bağı oluşturan bu kampanyanın, dönemsel olarak tekrarlanması ve bu desteğin sürekli kılınması hedeflenmektedir.

Kampanya çerçevesinde Şekerbank Çarşamba Şubesi müşterileri için banka şubesinde bulunan standa getirilen ve evlerinde artık kullanılmayan çocuklarının oyuncakları veya yeni oyuncakları toplayarak biriktiriyor. Biriken oyuncakları Genel Merkeze göndererek genel Müdürlükçe belirlenen ana sınıfı öğrencilerine oyuncaklar hediye ediliyor. Geçtiğimiz yıl toplanan oyuncakları bir anaokulu yöneticilerinin isteği sonrasında Genel Müdürlükten izin alınarak bu anaokuluna teslim eden Çarşamba Şekerbank Şube Müdürlüğü bu yıl toplanacak oyuncaklarla bir kere daha binlerce ana sınıfı öğrencilerin destek olmaya hazırlanmanın heyecanını yaşıyor.

Kampanyayı öğrenen müşteriler ise böylesi güzel bir uygulamanın herkes tarafından bilinmesi ve duyurulması ile çok sayıda ana sınıfı veya anaokulu öğrencilerine büyük destek olacağını belirterek evlerinde çocuklarının büyümesi ile artık kullanılmayan oyuncaklarını seve seve getirerek teslim ettiklerini belirttiler. Çarşamba Şekerbank Şubesinde ki oyuncak kampanyasına müşteriler yakı9n ilgi göstermeye başladılar.

Kampanya hakkında bilgi aldığımız Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Hale Öztürk, "Amacımız sizlerin bırakacağı yeni ya da yeni kalmış küçük bir oyuncak, kitap ile ihtiyaç sahibi çocukların gönlünde büyük bir mutluluk yaratmak' dedi ve kampanyaya herkesin destek vermesini istedi. Öztürk, “Bu kampanya ‘bütün çocuklar mutlu olmalı' adı altında Türkiye genelinde Şeker bankasının başlatmış olduğu bir kampanya. Bu kampanyada evlerimizde bulunan kitaplar, dergiler, test kitapları, yıpranmamış oyuncakları şubeler kanalı ile şeker çocuk ve ADEV aracılığı ile çocuklara gönderilecek' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber