Şekerbank, Ahilik Haftası’na özel kampanya ile esnafın yanında…

Şekerbank, Ahilik Haftası’na özel kampanya ile esnafın yanında…
Şekerbank, Esnaf Bayramı olarak bilinen Ahilik Haftası’nı, uygun finansman koşulları sunduğu geleneksel kampanyası ile kutluyor

Yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarının uygulandığı kampanyada, 2015 yılında ödeme seçeneği ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

 Anadolu Bankacılığı’nı misyon edinmiş, esnaf ve işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip Şekerbank, bu yıl 27.’si kutlanan Ahilik Haftası’nda da esnafı desteklemeye devam ediyor. 15 Ekim’e kadar devam edecek kampanya bünyesinde, esnafın 50 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyacı, %0,99’dan başlayan faiz oranları ile karşılanacak. Şekerbank, kampanya kapsamında esnaf müşterilerine, kredinin ilk taksitini 2015 yılında ödeme seçeneği de sunuyor.

 60 yıldır esnafın bankasıyız…

Kuruluş misyonuyla 60 yılı aşkın süredir toplumsal değerlere sahip çıkarak, esnaf ve işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve yenilikler sunduklarını belirten Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, ‘’Kampanyamız ile banka olarak kökleri 800 yıl öncesine dayanan ‘Ahilik’ geleneğinin temsilcisi esnaf ve sanatkârlarımıza çok özel koşullarda finansman desteği sağlıyoruz. Milli kültürümüzde çok önemli bir yere sahip olan ve yüzyıllardır devam eden Ahilik değerlerini günümüze taşıyan esnaf ve sanatkârlarımızın yol arkadaşı oluyoruz, iyi ve kötü günde onların yanında olarak üreticiyi desteklemeye devam ediyoruz’’ dedi.

 Esnafımızın daha çok kaynağa ulaşmasını hedefliyoruz…

Esnaf ve sanatkarlâra daha önce hiç banka kredisi kullanmamış olsalar bile finansman imkânı tanıdıklarını belirten Gökhan Ertürk, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün yüzde 65’i Anadolu’da bulunan şubelerimizle, ülkemizin kalkınmasında önemli bir yere sahip olan esnaf, sanatkâr ve işletme sahibi müşterilerimizin daha kolay kredi olanaklarına ulaşmasını ve desteğimizle işlerini büyütmelerini hedefliyoruz. Ahilik Haftası vesilesi ile sunduğumuz bu kampanyamız ile tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Esnaf Bayramı’nı kutlarız.’’ 

Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Hale Öztürk de Çarşamba esnafına her zaman kapılarının açık olduğunu, esnaf ve sanatkarlara Ahilik Haftası kampanyası ile çok uygun koşullarda finansman desteği sağladıklarını belirterek, tüm esnaf ve sanatkarların Esnaf Bayramını kutladığını belirtmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber