Şeker Pancarı Alım Fiyatı 2 Lira 35 Kuruş

Şeker Pancarı Alım Fiyatı 2 Lira 35 Kuruş
Amasya'ya gelen Başbakan Yıldırım, "Bunu da ilk defa Amasya'dan açıklıyorum, 2018 yılı şeker pancarı alım fiyatı 2 lira 35 kuruş olarak belirledik." dedi

Amasya'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, "Bunu da ilk defa Amasya'dan açıklıyorum, 2018 yılı şeker pancarı alım fiyatı 2 lira 35 kuruş olarak belirledik. Hayırlı uğurlu olsun. Geçen sene 2 lira 10 kuruştu. Yüzde 12 artış anlamına geliyor bütün şeker pancarı üreticisi kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

"ŞEKER PANCARI ALIM FİYATINI 2 LİRA 35 KURUŞ OLARAK BELİRLEDİK"

Başbakan Binali Yıldırım, şeker pancarı üreticilerini yakından ilgilendiren bir haberi, müjdesi olduğunu belirterek, "Bunu da ilk defa Amasya'dan açıklıyorum. 2018 yılı şeker pancarı alım fiyatı 2 lira 35 kuruş olarak belirledik. Hayırlı uğurlu olsun. Geçen sene 2 lira 10 kuruştu. Yüzde 12 artış anlamına geliyor bütün şeker pancarı üreticisi kardeşlerimize hayırlı olsun.

"TERÖRÜ TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ"

Terörü Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız. Bölücü PKK terör örgütü, Kürtlerin sorunuyla ilgilendiği yok. Asıl sorun Türklerin de Kürtlerin de PKK sorunu. Bu sorunu gündemden çıkarmak da bizim boynumuzun borcudur" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasının ardından Ferhat Tüneli'nin açılış kurdelesini kesti. Ardından tören alanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel