ŞEKER HABER TV’DEN KANDİL ÖZEL PROGRAMI

ŞEKER HABER TV’DEN KANDİL ÖZEL PROGRAMI
Tüm yurtta camilerde büyük bir uhuvvetle,ilahilerle,dua ve Kur’a-nı Kerimlerle eda edilen kandiller (Covid -19) ‘Korona Virüs’ nedeniyle camilere gidemeyen halka hüznü yaşattı.

Vatandaşların camilerde ki ibadetine engel olan virüs dolayısıyla Şeker Haber TV’de Miraç Kandili Özel programı gerçekleştirilerek bir nebze olsun yaşanan hüznü hafifletti.

İnsanlar camilere gidemeseler de evlerinde ibadetlerine devam ettiler. Bizde Şeker Haber ve Haber Expres ailesi olarak bu kutlu geceye kayıtsız kalmayarak TV başında olan ve evlerinden çıkamayan sosyal ağlardan bizleri izleyen, takip eden,beğenen duyarlı vatandaşlarımız için Miraç Kandili Özel programımızı siz değerli izleyicilerimizin beğenisine sunduk.

Programımızın sunuculuğunu Yeşilırmak Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zamanda gazetemiz Haber Expres’in Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker yaparken konuk olarak ise ; Abdullah Paşa Camii İmam Hatibi Hüseyin Yıldız ve yanı sıra Genç Sada ilahi grubunu kanalımızda konuk ettik.

seker-haber-tv’den-kandil-ozel-programi2.jpg

Genç Sada ilahi  gurubunda bulunan Eren Arslan bir kanalda yayınlanan Kur’a-nı Kerim güzel okuma yarışmasında  3. olmuş bir hafız olup yine grubun bir diğer sanatçısı Selçuk Sarıoğlu ise İmam Hatipler Arası Karadeniz Bölge Ezan Yarışmasında 1. olarak gururlandırmıştı.

Programın açılış konuşmasını yapan Abdullah Paşa Camii İmamı Hüseyin Yıldız Miraç Kandili hakkında kısa bilgi verdi, daha sonra dua ederek devam eden ve vatandaşların bol bol tövbe istiğfar etmelerini, kaza namazlarını kılmalarını ve Kur’an-ı Kerim okumalarını bu özel ve güzel gecede seyircilerimizden rica etti.

Ayrıca bu gecenin feyzine hitaben başımızda bulunan Korona virüsünün tez zamanda dünyadan def olması için dua eden İmam Hüseyin Yıldız, bu geceyi doğru idrak edip geceye uygun bir şekilde salih ameller işlememiz için tüm Müslüman aleminin dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Daha sonra Abdullah Paşa Camii İmamı sözü Genç Sada ilahi grubuna bıraktı.Kur’a-nı Kerim tilavetiyle devam eden programımız son olarak ilahi ve dualarla gecenin uhuvvetine yakışır ve gecenin feyzine uygun bir şekilde sona erdi.

HABER: Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber