Şeker ailesine Yabancı Gelin geldi

Şeker ailesine Yabancı Gelin geldi
Çarşamba ve Ayvacık eski Tedaş İşletme Şefi merhum Efdal ve Gülsüme Şeker'in oğlu Mustafa Şeker, uzun yıllardır çalıştığı Ukrayna'dan gönlünü kaptırdığı Alliana... ile Boğaziçi Düğün Salonunda evlendiler.

2011 Yılında sevdiklerinden ayrılan eski Ayvacık TEDAŞ İşletme Şefi merhum Efdal ve Gülsüme Şeker'in oğulları Mustafa Şeker ile Ukrayna'lı İşadamı Svetlana -Nikolay Artyuh çiftçinin kızları Alina (Aleyna) Artyuh ile Boğaziçi Düğün Salonunda muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Genç çift için Beyyenice Mahallesinden gelin alma töreni sonrasında oluşturulan konvoy sonrasında Boğaziçi Düğün Salonunda düğün töreni başladı. Törende Merhum Efdal Şeker'İn kardeşlerinden Çarşamba ŞEKER Fabrikasında görevli Esat, Hattat- Ressam Emin, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Kızkardeşleri Hafize Şeker ve Hatice Şarlı katıldılar. Düğünde Şeker ailesinin yanı sıra davetliler ve misafirler gönüllerince eğlenirken Ukrayna'lı gelin Alina, Türk örf ve adetlerine göre yapılan düğün de herkesi şaşırttı. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak bizler de genç çifte bir ömür mutluluklar dileriz.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER  

seker-ailesine-yabanci-gelin-geldi1.jpg

seker-ailesine-yabanci-gelin-geldi2.jpg

seker-ailesine-yabanci-gelin-geldi3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir