“Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var”

“Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var”
Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İstanbul’da “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı gerçekleştiril

İstanbul Kongre Merkezi'nde şehitleri anmak ve Filistin halkına destek olmak amacıyla “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı gerçekleştirilecek. 27 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek programda çok sayıda sanatçı, vatan savunmasında şehit olan askerleri anmak ve İsrail’in zulmü altındaki Filistin halkına destek olmak için sahne alacak. Programda ayrıca tüm geliri Gazze’ye gönderilmek üzere hayır çarşısı kurulacak. TDV gönüllülerinin el emeğiyle hazırladıkları ürünler hayır çarşısında satışa sunulacak. Hayır çarşısı saat 14.00’te, ezgi ve marş programı ise 19.00’da başlayacak.
Sanatçılar Murat Kekilli, Eşref Ziya, Aykut Kuşkaya, Mustafa Cihat, Grup Genç, Resul Aydemir, Fatih Koca, Necip Karakaya ve Hasan Özer’in yer alacağı programın sunuculuğunu ise Nur Haktan yapacak. Daha önce Ankara, Samsun, Diyarbakır ve Antalya’da gerçekleştirilen programın finali İstanbul’da yapılacak.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel