Şehit Yakınları ve Gazilere iftar

Şehit Yakınları ve Gazilere iftar
Samsun Garnizon Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

Kurupelit Askeri Kampı’nda düzenlenen iftar programına Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Yaşin, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, ilgili kamu kurumlarının müdürleri ve davetliler katıldı.

sehit-yakinlari-ve-gazilere-iftar.jpg

Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken yaptığı konuşmada, “Tabi ki bu yemek sizlerle bir araya gelmek için bir vesiledir. Bu yemekle sizlere devletimizin ve özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her zaman sizlerin yanınızda olduğunu ve gelecekte de yanınızda olacağının bir göstergesidir. Bu vesileyle başta en büyük Baş Komutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, kanlarını bu aziz vatan için toprağa dökmüş olan şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, manevi huzurlarınızda önlerinde saygıyla eğiliyoruz. Bu davetimize icabet ettiğiniz için sizlere tekrar saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali İbrahim Şahin, yemeğe katılan şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler, gazi aileleri, yaşlılar ve çocuklarla vedalaştıktan sonra programdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir