“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE ÇOK ŞEYLER BORÇLUYUZ"

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE ÇOK ŞEYLER BORÇLUYUZ"
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Şehit ve gazilerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi

Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu ve Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ile birlikte Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yapmakta iken teröristlerce karakolun yakınına atılan havan mermisinin patlaması sonucu yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazi olarak memleketine dönen Uzman Çavuş Sinan Bayır'a Allah’tan acil şifalar dileyen Yaşar, "Bizler yataklarımızda rahat yatalım, özgürce nefes alalım diye kendi canlarını hiçe sayan şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onlar bu vatan için vermeleri gereken mücadeleyi fazlasıyla vermiştir. Bundan sonrasında şehitlerimizin ailelerine, gazilerimizin yaşam kalitesine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Şehitlerimizin aileleri de Gazilerimizin canıda artık bize emanettir" şeklinde konuştu.

"GAZİMİZİN EV TALEBİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Gazi Uzman Çavuş Sinan Bayır'ın "Başımı sokacak bir ev" talebini İlçe Başkanı Gürbüz'e ileterek takipçisi olmasını isteyen Yaşar, "Bu vatan size çok şey borçlu. Biz de talebiniz için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber