Şehit polise son görev

Şehit polise son görev
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Polis memuru Mehmet Uyar için Diyarbakır İl Emniyet müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene şehit polisin hamile eşi ve yakınları da katıldı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Polis memuru Mehmet Uyar için Diyarbakır İl Emniyet müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü: "Çınar ilçesinde yapılan menfur saldırı ile ilgili 13 kişi gözaltına alınmıştır. Güvenlik güçlerine saldırıda bulunan, yol kesen molotof kokteyli atan şahıslarla ilgili iç güvenlik paketiyle çıkartılan kanun kapsamında Sur ilçesinde de bur şahıs motof kokteyli atarken ağından vurularak etkisiz hale getirilmiştir. Bununla birlikte 3 şahıs gözaltına alınmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğini bozmaya çalışanlarla ilgili çalışmalarımız her yönüyle devam etmektedir. Saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşımıza şehidimize Allah'tan rahmet dilerken milletimizin birlik ve beraberliğine göz diken hain emeller peşinde olan zalimler bizler var olduğumuz sürece sinsi emellerine asla ulaşamayacaklar. Görevimle ilgili haberler çıkmaktadır. Görevimin başındayım görev verildiği gibi de alınır da, Moralimizi bozmaya sinirlendirip hata yaptırmaya da çalışan bu tip haberler mücadelemizden azmimizden herhangi bir şey eksiktirmeyecektir. Biz burada hainlerle savaşıyoruz. Bir taraftan bölücü terör örgütü diğeri her tarafta insani ve devlet değerlerine acizce saldıran maneviyatı ve moral bozmaya akıl ve çıkar zanneden zavallılar devletin gücü hepimizle mücadele etmeye yetecektir " dedi. 

Şehit Polis memuru Mehmet Uyar'ın cenazesi düzenlenen tören sonrası memleketi Manisa'ya gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel