Şehit Polis Çarşamba’lı…

Şehit Polis Çarşamba’lı…
İstanbul’da Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu şehit olan polis memuru Samet Keleş’in cenazesi, bugün Samsun’un Çarşamba ilçesinde toprağa verilecek.

Kaza, Boğaziçi Köprüsü Edine istikameti Beşiktaş-Ortaköy yol ayırımında saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kullandığı 34 A 43619 plakalı motosiklet ile Boğaziçi Köprüsü çıkışında bariyerlere çarpan 26 yaşındaki polis memuru Samet Keleş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Şehit polisin Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Aşağıesenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin Samsun’a getirileceği, bugün de Çarşamba ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Polis memuru Samet Keleş için Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene; İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, şehidin babası Saffet Keleş, annesi Melek Keleş, kardeşleri ile çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. Şehit için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok bir konuşma yaptı.  Altınok, “Yapmış olduğu görev içerisinde beni en fazla sıkıntıya sokan, en fazla rahatsız eden ve üzüntüye gark eden bir şehidimizi daha yolcu etme görevi de, kelimelerin boğazımızda düğümlendiği anda konuşmanın zorluğu meşumdur. Biz kardeşimize Cenabı Hak'tan rahmet diliyoruz. Makamı cennet olsun. Bundan sonra onların evlatları, kardeşleri biziz. Onların her zaman yanında yer almaya mutlaka ama mutlaka devam edeceğiz” dedi.

Törende şehidin anne ve babası ayakta durmakta güçlük çekerken, yakınları ve mesai arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından cenazenin götürülmesi sırasında şehidin yakınları gözyaşı döktü. Bu sırada Keleş’in mesai arkadaşı bir kadın amir fenalık geçirdi. Kadın amir mesai arkadaşları tarafından güçlükle polis aracına bindirildi.

Şehit polis memuru Samet Keleş’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Samsun’un Çarşamba ilçesine götürüldü.

Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletle yaptığı kaza sonucu şehit olan polis memuru Samet Keleş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Keleş’in mesai arkadaşı olan bir kadın amir törende fenalık geçirdi. 

sehitpolis.jpg

polis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber