Şehit-Gazi Çocukları ve Gazi Polislerden Anlamlı Buluşma

Şehit-Gazi Çocukları ve Gazi Polislerden Anlamlı Buluşma
Samsun Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olan şehit-gazi çocukları polisleri ile gazi polisler İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’la bir araya geldi

Samsun Polisevi’nde düzenlenen tanışma toplantısına İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim ve şehit- gazi çocukları polisleri ile gazi polisler katıldı. Yapılan sohbet ortamında şehit çocukları gazi polisler birbirleriyle tanışma fırsatı buldular. Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, birebir şehit çocukları ve gazileri ile sohbet etti. Polislik mesleğini sevdiğini, aynı zamanda kendisinin de polis çocuğu olduğunu ifade eden Yavuz, Samsun'daki şehit aileleri ve gazilerle ilgilenen EMŞAV’ın çalışmalarını beğendiğini söyledi.

Sohbet esnasında EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim ise yapılan bu etkinliğin bir ilk olduğunu hatırlatarak, “Aziz şehitlerimizin kahraman gazilerimizin çocukları ve idari gazi polislerimiz Sayın Emniyet Müdürümüz sayesinde bir araya gelmişlerdir. Baba mesleğini seçen şehit ve gazi çocuklarımız ve halen görevi başında çalışan gazilerimiz adına emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz. Samsun Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda şehit çocuklarımızdan ikisinin şube müdürü, bir emniyet amiri, bir baş komiser, yine gazi çocuklarımızdan bir komiser yardımcısı ve polis memurlarımızdan oluşan toplam 25 kişi var. Çeşitli birimlerde çalışan gazi polislerimiz başarılı bir şekilde hizmetlerine devam etmektedirler. Bütün teşkilat mensuplarına başarılar diliyoruz. Ayrıca vakıf çalışmalarımız için Emniyet Müdürlüğümüzün desteklerinin devamını bekliyoruz. Şehitlerimizi anıyor, gazilerimize sağlıklı yaşam diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel