Şehit Ferhan Hasovalı’ ŞEHİT’ler anıldı

Şehit Ferhan Hasovalı’ ŞEHİT’ler anıldı
TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı İlköğretim Okulu tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinliği yapıldı. Etkinlik büyük beğeni topladı

 

Çarşamba TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı İlköğretim Okulu 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinliği düzenledi. Yapılan etkinlik programında öğrencilerin Çanakkale’de Şehit olan Mehmetçiklerin bu vatan için nasıl bir özveriyle canları pahasına bu vatanı savunduklarının bilincinin oluşması hedeflenirken yapılan tüm programı öğrenciler sergiledi.

sehit-ferhan-hasovali-ilkogretim-okulu-tarafindan-18-mart-canakkale-sehitlerini-anma-etkinligi-yapildi-(5)-(custom).jpg

Öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte veliler çocuklarının sergiledikleri oyunlara hayran kaldılar. Yapılan etkinlik programı doğrultusunda öğrenciler tarafından Oratoryo, şiir dinletisi, müzik ve Mehmet Toprak Oldu adlı tiyatro oyunu sergilendi. Sadece öğrenciler tarafından sergilen oyunlarda veliler, öğrencilerin becerilerinin ortaya çıkması açısında bu tarzda aktivitelerin öğretmenler tarafından teşvik edilmesinin önemini vurguladı.

sehit-ferhan-hasovali-ilkogretim-okulu-tarafindan-18-mart-canakkale-sehitlerini-anma-etkinligi-yapildi-(13)-(custom).jpg

Öğrencilerin bir birinden güzel hazırladıkları etkinlikler de bazen İstiklal Marşını okurken, bazen Çanakkale Geçilmez şiiri ile coştukça coştular. Ama final gösteri de Mehmet Şehit Düştü tiyatro gösterisi konuyu net anlatmaya yetti. Öğrencilerin tüm etkinlik boyunca koynun da sakladıkları Türk Bayrağını programlarının sonunda baş üstüne koyarak finale erdirmeleri katılanlar arasında bol alkış aldı.

HABER- FOTO: Serkan KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber