Şehidin evi yenilenecek

Şehidin evi yenilenecek
Manisa'nın Turgutlu ilçesinin 22. şehidi Uzman Çavuş Ali Şahin'in baba evi yenilenecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın şehit ailesine yaptığı taziye ziyaretinde şehit babasının ikamet ettiği evin yenileme çalışmala

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yaptığı Turgutlu ziyaretinde 20 Ocak'ta Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesinde teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıların imhası sırasında yaralanarak ardından şehit düşen Turgutlulu 25 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Şahin’in acılı ailesini ziyaret etti. Taziye evinde gerçekleşen ziyarette acılı baba ve şehidin akrabalarına başsağlığı dileyen Özdağ, şehit ailesinin yalnız olmadığını ve devletin üzerine düşen görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getireceğini ifade etti.

Özdağ, ziyaret esnasında şehidin evinin Turgutlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yenilenmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.

Ziyaret esnasında taziye evinde bulunan Turgutlu belediye eski başkanı Serhat Orhan da şehit evinin yeniden yapımında maddi manevi her desteği olacağını ifade etti.

Şehit babası Mehmet Emin Şahin'in ikamet ettiği evin yeniden yapımı Turgutlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Turgutlu belediye eski başkanı, iş adamı Serhat Orhan'ın desteği ile gerçekleştirileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir