ŞEHİDİN BABAANNESİ İSTE! BAŞKAN AKGÜL ‘HAKKINIZ ÖDENMEZ’ DEDİ

ŞEHİDİN BABAANNESİ İSTE! BAŞKAN AKGÜL ‘HAKKINIZ ÖDENMEZ’ DEDİ
​​​​​​​Salıpazarı İlçesinde Şehidin dedesi ve babaannesi torunlarının mezarını ziyaret etmek istedi. Belediye Başkanı Halil Akgül’ü arayarak yardım isteyen Şehidin babaannesinin isteğini yerine getiren Başkan Akgül “Şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz.

İdlib'de rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Tayfun Pekel'in Salıpazarı İlçesi Kocalar Mahallesinde yaşayan dedesi Ahmet Pekel ve babaannesi Makbule Pekel Samsun’un Düvecik Mahallesindeki şehitliğe giderek torunlarının mezarı ziyaret etmek istedi. Sokağa çıkma yasağı nedeni ile Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’den yardım talep etti.Başkan Akgül’de  Zabıta Ekiplerini şehidin dedesi ve babaannesine yardımcı olmaları konusunda talimat verdi.

Zabıta ekipleri şehit Tayfun Pekel’in Kocalar Mahallesinde yaşayan büyüklerini alarak Samsun Düvecik’te bulunan Şehit Pekel’in kabrine götürdü. Babaanne ve dede burada torunları için dualar etti. Mezarlıkta işi biten Pekel ailesini Zabıta ekipleri yeniden Salıpazarı’ndaki evlerine getirdi.

Ahmet ve Makbule Pekel Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’e ve Zabıta Personeline teşekkür etti.

521bb713-74b0-456c-ac6a-299b40afb629.jpg

3ba96782-878a-438e-bf4e-4ced12158fdd.jpg

787df018-ff30-4211-88a0-2e9d05dd096e.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir