Şehidi Annesinin Gözyaşları

Şehidi Annesinin Gözyaşları
Afyonkarahisar’da iki yıl önce bugün mühimmat deposunun patlaması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim’in mezarını ziyaret eden anne gözyaşlarını tutamadı.

Afyonkarahisar’daki patlama sonucu şehit olan ve 25 şehitlerin arasında en rütbeli olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, ölümünün ikinci yılında ailesi tarafından mezarı başında anıldı.

Mezarını ziyaret eden Anne Nahice Nayim ve ağabey Kadri Nayim’in yaşadıkları acıları gözleri önüne geldi. Ağabey Kadri Nayim ilk olarak kardeşinin mezar taşına su dökerek yıkadı ve üzerindeki çiçekleri suladı. Anne Nahice Nayim de gözyaşlarını tutamayarak oğlunun mezar taşını öpüp kokladı. Tekrar o günleri hatırlayan acılı anne, oğluna ve diğer şehitlere sırasıyla dua okudu.

Oğlunun vefatının 2. yıl dönümü olduğunu söyleyen Anne Nahice Nayim, gözyaşı dökerek, “Ah yavrum senin acına nasıl dayanayım? Dayanamıyorum, ciğerim yanıyor yavrum. Onun için 1 Eylül’den başlayarak 5 Eylül’e kadar mezarına geldim. Şehit olduğuna hala inanamıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir