Sedat Şahin'in oğlu gözaltında

Sedat Şahinin oğlu gözaltında
Samsun'da çete operasyonu kapsamında gözaltına alınan 25 kişinin arasında Sedat Şahin'in oğlu Erkan Şahin'in de bulunduğu öğrenildi.

 

 
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde 6 ay süren teknik takip sonucu dün İstanbul, Samsun il merkezi ile Bafra ve Tekkeköy ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonlarda İstanbul'da 3 kişi, Samsun il merkezinde 13 kişi, Bafra ilçesinde 1 kişi ve Tekkeköy ilçesinde 8 kişi olmak üzere toplam 25 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin arasında Sedat Şahin'in oğlu Erkan Şahin'in de bulunduğu öğrenildi. Samsun'da bir işadamının evinin 3 kez, aracının ise 4 kez kurşunlanmasından yola çıkan polisin aylar süren takip sonucu çeteyi çökerttiği ileri sürüldü. Polis, operasyon kapsamında 10 adet tabanca ele geçirdi. 
Arallarında muhtar ve işadamlarının da bulunduğu 25 kişinin Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanmaları devam ediyor. 28 kişinin müşteki sıfatı ile ifadesinin alınacağı ifade edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin "suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, kurulan örgüt adına korkutma ve sindirme gücünü kullanmak suretiyle suç işlemek, nitelikli yağma, tehdit, şantaj, kasten yaralama, kasten insan öldürmeye teşebbüs, işyeri kundaklama, mala
zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. 
Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Canip yetişir yaptığı açıklamada, Samsun'da halkın huzurunu bozmak isteyenlere asla izin vermeyeceklerini söyledi. Söz konusu çete operasyonu kapsamında 25 kişinin gözaltına alındığını hatırlatan Başsavcı Yetişir, "Amacımız Samsun halkının gece ve gündüz huzur içinde sokakta dolaşmaları ve yaşamaları. Yasaların çizdiği sınırların dışına çıkanlara yine yasaların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde suç işleyenlere göz açtırmayacağız. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız,gördükleri ve duydukları her türlü olayı bizlere ihbar etsinler" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş