Sedat Gezer ve İsmail Kurt Dualarla Anıldı

Sedat Gezer ve İsmail Kurt Dualarla Anıldı
Bundan yedi yıl önce 25 Mart 2008 tarihinde Bafra Belediyespor Tesisleri’nde yapılan saldırı sonucunda öldürülen Sedat Gezer ve İsmail Kurt dualarla anıldı.

Bafra Belediyesi Asri Mezarlığı’nda Bafraspor kaleci hocası İsmail Kurt’un mezarı başında yapılan anma törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı ve eski 1930 Bafraspor Başkanı Hüseyin Çamaş, 1930 Bafraspor Başkanı Tuncay Özçamca, teknik direktör Suat Türe, futbolcular ile dönemin genel kaptanı Kara Mehmet ve genel sekreteri Adnan Hazır katıldı.

Bafra Belediyesi imamı tarafından hocaların ruhları için Yasin-i Şerif ve sureler okundu, son olarak da dua edildi. Başkanlar İsmail Kurt’un mezarına çiçek bıraktılar.

Başkan Zihni Şahin mezar başında yaptığı açıklamada, “Hepimizi derinden üzen bir olayın yedinci yılında hocalarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Merhum hocalarımız Sedat Gezer ve İsmail Kurt masum bir şekilde görevleri başında hayatlarını kaybettiler. Baframızda Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından önemli spor tesisleri yapılmaktadır. Biz gönülden merhum hocalarımızın isimlerinin sonsuza kadar yaşatılmasını arzu ediyoruz. Bunun için elimden gelen her çalışmayı yapacağım. Buradan hocalarımızın eşleri, çocukları ve tüm aile fertlerine selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor, acılarını paylaşıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir