Seçimin galibi yok!..

Seçimin galibi yok!..
Çarşamba Belediyesi Özel Halk Otobüs İşletmeleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği seçimleri dün Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

m Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Çarşamba Belediyesi  Özel Halk Otobüs İşletmeleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği seçimlerinde 201 delegenin  181’nin oy kullandığı seçimde 3 başkan adayı yarıştı.

181 delegenin oy kullandığı seçimde Başkan adaylarından mevcut başkan Cemal Baysal 72, İlyas Sağlam 72 ve İdris Ekici ise 34 oy aldı. Seçim sonucunda 3 oyun iptal olduğu ve iki aday aynı oyu aldı. İki adayın aynı oy alması neticesinde seçimin galibi olmadı.

Divanın verdiği kararla seçim kurulu ile yapılacak görüşmeler neticesinde ilerleyen günlerde başkanın ne şekilde belirleneceği İlçe Seçim  Kurulu’nun vereceği karara göre kesinlik kazanacak.

Mevcut Başkan Cemal Baysal’ın listesinde oy kullanan bir seçmenin Yönetim Kurulu asil listesinde ki bir ismi karalaması sonucunda oyun geçerli olup olmadığını da ileri ki günlerde yapılacak görüşmeler sonucunda belirlenecek.

Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan kongrede centilmence bir seçim olması, her üç adayın da bu durum sonucunda ilerleyen günlerde Yüksek Seçim Kurulu’nun vereceği karar doğrultusunda hareket edecekleri öğrenildi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber