“SEÇİMİ CUMHUR İTTİFAKIMIZIN ZAFERİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

“SEÇİMİ CUMHUR İTTİFAKIMIZIN ZAFERİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılış programında konuştu

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışında konuştu. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “17 ilçemiz ve büyükşehirimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Samsun’umuz için hazırız, kararlıyız” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Değerli hemşehrilerim, teşkilat üyelerimiz, kıymetli vekillerimin katılımıyla İl Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” vizyonuyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde; Samsun’umuzu daha hızlı, daha güçlü, daha ileri taşımaya hazırız. 2024 seçimleriyle Samsun’umuzu daha ileri taşımak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Samsun’umuz için hayallerimiz, önceliklerimiz; insanımızın hayatını kolaylaştıracak, Samsun’umuzu mutlu insanların şehri haline getirecek yatırımlarımız, projelerimiz var. Şehrimizi adım adım geziyor, her bir hemşehrimizi dinliyoruz. Şehrimizi vatandaşlarımızla ele ele vererek ileri taşımayı önemli buluyoruz. 5 yıl ilçe başkanlığı, 5 yıl ilçe belediye başkanlığı yapmış biri olarak ilçelerimizin, şehrimizin, hemşehrilerimizin önceliklerinin, taleplerinin farkındayım. İnşallah göreve geldiğimizde Samsun’umuzu daha da ileri taşımak için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız” dedi.

dci-659-3.jpg
“Biz dava partisiyiz”
Samsun’a uzun yıllar hizmet etmiş, şehre önemli yatırımlar kazandırmış isimlerin layıkıyla yaptığı bir göreve talip olduklarını vurgulayanSBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Geçmişten günümüze büyüklerimiz Samsun’umuza çok önemli hizmetler kazandırdı. Bizler bu sorumluluğun bilincinde olarak hareket edeceğiz.İnsanlar göreve gelirken değil, görevlerini teslim ederken duruşlarını gösterirler. Çok büyük bir erdemle her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e şükranlarımı sunuyorum. Bizler her şeyden önce bir dava partisiyiz. Bizim davalarımız makamla değil, gönülle oluşur. Biz kampanyamız boyunca hem şehrimizi adımlıyor hem de dinliyoruz. Ev ev gezecek, dertleri, sıkıntıları soracağız. Hep beraber adımlarımızı buna göre atacağız. Cesur, kararlı bir şekilde yol yürüyeceğiz. Derdimiz günü bereketli geçirmek. Derdimiz belediye başkanı olmak değil sadece; büyüklerimizin evladı, küçüklerimizin abisi, yaşıtlarımızın kardeşi olacağız”ifadelerini kullandı.

dci-659-9.jpg“İlkadım ve Atakum’u tekrar gerçek belediyecilik ile buluşturacağız”
Samsun daha güçlü olsun diye çalışacaklarını belirten Başkan Adayı Halit Doğan, “Buna yetecek enerjimiz var. Samsun’un AK Parti iktidarı ile beraber bu şehre getirdiği kazanımları var. İnşallah kol kola girerek Samsun’umuzu 17 ilçemiz ve büyükşehirimizin zaferi ile taçlandıracağız. İlkadım ve Atakum’u da çokça geziyoruz. Herkes diyor ki, “Bitsin artık bu çöküş belediyeciliği, gelsin artık gerçek belediyecilik!”Atakum ve İlkadım’ı tekrar gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Hizmet yolculuğuna hep birlikte kol kola yürüyeceğiz. Amacımız Halit Doğan bir oy fazla aldı demek değil, amacımız Cumhur İttifakı Samsun’da gerekeni yaptı dedirtmek. Ulaşamadığımız yerlere ulaşacak, gönülleri alarak yol yürüyeceğiz. Samsun’umuzu daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Samsun’umuza geçmişten değil, bugünden değil, sizlerin yol arkadaşlığıyla 50 yıl sonrasından bakacağız. Samsun’umuzun ihtiyaçlarını gelecekten bakarak, 50 yıl sonrasından bugünü planlayarak hayata geçirmek istiyoruz. Sen, ben, o demeden; biz diyerek yolumuza devam edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun. Sizleri Allah’a kendimi de sizlere emanet ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı; AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu,AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, Geçmiş Dönem Samsun Milletvekili Mustafa Çakır ve Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve başkan adayları, il ve ilçe teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset