Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

......SEÇİME GÜN...... ..... SAYARKEN.......

......SEÇİME GÜN...... ..... SAYARKEN.......

Bugün yarın derken seçime üç gün kaldı. Her seçim arifesinde olduğu gibi, kasetler, videolar, belgeler seçim havasını toz duman etmeğe başladı. Bir kaç saat önce sosyal medyaya bir video düştü.
Edirne CHP Belediye Başkanı adayı Recep Gürkan, 15 Temmuz 2016 Fetö DARBESİ gecesi, bir barda içki içiyor ve darbeyi kutluyor, alkışlıyor.
Bu tam bir skandal deniyor.
Lakin öyle değil, O darbe gecesi darbeyi alkışlayan yüz binlerce insan vardı, Recep’ te onlardan biridir.
Seçimin sonucuna, çok etki eder mi, bilmiyorum. Daha çok videolar ortalığı karıştırır.
ÇARŞAMBA'DA SEÇİMLER
Çarşamba’da seçimler Çok hareketli geçiyor. İktidar Cumhur ittifakı, devamlı çalışıyor. CHP her zamanki temposunda, İyi partinin bir etkinliğini göremiyorum.
Bu seçimlerin en çok çalışan partisi BBP Sİ. O gerçeği herkes görüyor. Belediye Başkanı adayı ERTAN SAĞLAM ve arkadaşlarına ayak uydurmak çok zor.
Dün akşam Çay Mahallesinde mitingleri vardı, bende katıldım. Çok güzel hazırlanmış miting meydanı, tamamen dolu. Büyük bir coşku ve tezahüratla ERTAN SAĞLAM kürsüye geldi. Önce dinleyenlerin dikkatini çekti: Akp’nin mitingi ile BBP’nin mitingini kıyaslamalarını söyledi. ERTAN Başkanın sözleri büyük alkış alıyordu.
Belli ki, yıllarca Bendeniz BBP’nin ilçe başkanı iken birlikte çalıştığımız, Ertan Başkan tam bir Alperen olmuş. Doğrusu Ertan Başkan ve gönüldaşlarımla gurur duydum. Ülkücü hareketin ve Büyük Birlik hareketinin yıllarca çilesini çeken siperlerden asla çekilmeyen HÜSEYİN KÖZ kardeşimin konuşmalarından duygulandım. Seksen öncesi darbelerde çekilen çileleri hatırladım. Allah’ıma Şükrettim. BBP’si Çarşamba'da köy köy yılmadan çalışıyor. Bir Nisanda bir sürpriz sonuçla karşılaşırsanız şaşmayın.
Yalnız size hakikati iddia etmiyorum ilan ediyorum.
Bu seçimden sonra, iktidarın en büyük rakibi Muhsin Başkanın Alperenleridir. Bu Sözlerimi herkes bir tarafa yazsın.
Ülkücü Hareketin yılmaz Mücadele adamı, seçkin Alperen Hüseyin KÖZ kardeşime. Aşağıda sayacağım Alperenleri Çarşambamıza kazandıran
ERTAN SAĞLAM kardeşime en içten şükranlarımı sunarım. Teşkilat Başkanı KANİ KAZANÇ kardeşimin fedakârlığını hiç unuturmuyum. Alperen Ocakları Çarşamba Başkanı Ali Kemal TOTUK, Sedat Çetin, 
Orhan Çakıcı, Oğuz kağan Duran, Mustafa Bala, Ahmet Pala, Selim
Atsan, Halil İbrahim Çakmak, Hayati Bayrak, Yunus Sağlam, Mehmet Ali, Kadir Gürsel, Ferhat Göksel. Adını sayamadığım adsız Alperenlere gönülden teşekkürler ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.
Hiç bir çıkar beklemeden ceplerindeki harçlıkları arabalarına yakıt parası yapan ve aylarca hiç bir fedakârlıktan geri durmayan
Bu yiğit alp ergenlere teşekkürü bir gönül borcu sayarım. Ayrıca Gazeteci, Turgut Bey'e, ve Emin Bey'e içten şükranlarımı sunarım.
Son olarak şu tespitimi not etmenizi istiyorum.
Yukarıda saydığımız Şehit Muhsin Bey'in yoldaşları Çarşamba’da, iktidarın en büyük rakipleri olacaklardır.
31,Mart 2019 Mahalli seçimlerinin Türk Milletine İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Hak'dan niyaz ederim. H. Topuz
Selam ve Dua ile

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan TOPUZ Arşivi