Saya atölyesi yeniden hizmet verecek

Saya atölyesi yeniden hizmet verecek
Terme İlçe Kaymakamı ve Çarşamba Kaymakamı Vekili Mehmet Parlak, Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu

Ziyarette Kumköy Mahallesi’nde bulunan ve bir süredir kapalı durumda ki saya atölyesinin yeniden faaliyete geçmesi için yapılacak girişimlerin istişaresi yapıldı.
saya11.jpg
Terme İlçe Kaymakamı ve Çarşamba Kaymakamı Vekili Mehmet Parlak, Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyaret sonrasında Çarşamba İlçesi Kumköy Mahallesinde daha önce hayırseverler tarafından tahsis edilen alanda kadın köy sakinlerinin çalıştığı ve şu anda kapalı olan ayakkabı imalatında kullanılan saya atölyesinin tekrar çalıştırılması için girişimlerde bulundu. Kaymakam Parlak ileTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Samsunspor Kulübü eski Başkanı ve aynı zamanda ayakkabı fabrikası sahibi Erkut Tutu’yu fabrikada ziyaret ettik.

Samsun Valisi Osman Kaymak talimatlarıyla, Kumköy’deki atölyenin çalıştırılması ile ilgili istişarelerde bulunduk. Çarşamba Kunduracılar Odası Başkanı Osman Aydın ve Kumköy’deki makinaların bağışçıları adına Samsun Otokoç Şube Müdürü Murat Görgülü’nün de iştirak ettiği istişare sonucu, atölyelerin hizmete sokulup köy kadınlarının çalışmalarına olan sağlanması kararlaştırıldı.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber