Savaş Gemisi Komutanı Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

Savaş Gemisi Komutanı Vali Aksoy’u Ziyaret Etti
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, TCG Göksu Savaş Gemisi Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül ve Başçarkçı Dnz. Bnb. Kadir Ataseven’i makamında kabul etti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun’a gelen TCG Göksu Fırkateyni Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül ve Başçarkçı Dnz. Bnb. Kadir Ataseven, Vali Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan TCG Göksu Savaş Gemisi Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun’da olmaktan çok mutluyuz. Sayın Valimize bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmasında, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimize gelen TCG Göksu Savaş Gemisi Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül ve beraberindekileri Samsun’da görmekten son derece mutluyum. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve kurtuluşa giden yolda ilk adımın atıldığı ilk adım kenti Samsun'da olmaları ayrı bir önem taşıyor. Bu vesileyle kendilerine hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Vali Aksoy konuşmasının ardından, Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül’e günün anısına üzerinde Atatürk Anıtı bulunan kabartma bir pano hediye etti. Ahmet Gül de Vali Aksoy’a üzerinde TCG Göksu Savaş Gemisi’nin resmi bulunan bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz