SASKİ’den 4 ilçeye 7.7 milyonluk alt yapı yatırımı

 SASKİ’den 4 ilçeye 7.7 milyonluk alt yapı yatırımı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinin alt yapı sorununu çözeceklerini söyledi

Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs İlçelerinin Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı Yapım İşi Projesi’ne 5 Şubat 2016 tarihinde başladıklarını belirten Kamil Demircioğlu, “Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinin alt yapı sorununu çözüme kavuşturmak için bu proje başladık. Amacımız bu 4 ilçenin kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu çözüme kavuşturmaktır. SASKİ personeliyle birlikte, gerçekleştirilen alt yapı yatırımlarını zamanında tamamlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde 21 bin 200 metre alt yapı çalışması yapılacağını kaydeden Demircioğlu, “Şimdiye kadar bu ilçelerimizde 4 bin 100 metre kanalizasyon ve 4 bin 900 metre yağmur suyu olmak üzere toplam 9 bin metre şebeke hattı döşendi. Kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor” diye konuştu.
SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ise projenin 7 milyon 700 bin liraya mal olacağını ve alt yapı çalışmalarının 31 Aralık 2016 tarihinde tamamlanacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir