ŞAŞIRTAN İBRETLİK KAZA!

ŞAŞIRTAN İBRETLİK KAZA!
Çarşamba İlçesi’nde yeni yapılan Şehir Stadyumu arkasında açılan stabilize yolda meydana gelen trafik kazasında çukurdan kaçmak isteyen sürücü takla attı.

Edinilen bilgiye göre; Ali Y. aracı ile Çarşamba İlçesi’nde yeni yapılan Şehir Stadyumu arkasında açılan stabilize yoldan Kirazlık Çay Mahallesi Çiftlik Mevkii’ne gitmek isterken yoldaki büyük çukurlardan kaçmak istedi. Ani manevra  sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Ali Y. aracıyla birlikte yol kenarında bulunan çukura takla atarak ters döndü.

sasirtan-ibretlik-kaza!.jpg

Sürücü Ali Y. kendi imkanlarıyla ters dönen aracın bagaj kapağından çıkarak,olayı emniyet ekiplerine bildirdi. Kazadan yara almadan kurtulan Ali Y., “Çarşamba Belediyesi bu yolu açarak iyi bir hizmeti başlatmış ama her iyi başlatılan işler gibi burayı da yarım bırakarak kaderine terk etti. Yolun adeta sahipsiz olması nedeniyle bakımsızlığı yetmezmiş gibi, Çarşamba ilçesinin Çöplüğü gibi kullanılmasına da duyarsız kalınıyor. Burada yakında çocuklarımız eğitim görmek için okullarına gidecek. Buraya en yakın mesafede bulunan TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı Ortaokulu’nda küçük yavrular eğitim almaya başlayacak. Önlem alınmazsa onların da hem trafik nedeniyle hemde çevreye atılan çöplerden kaynaklı hastalanması kaçınılmaz. Ben bugün buradan şans eseri kurtuldum ama benden sonrakilerinde bozuk yol nedeniyle kaza yapmaması ve çevre temizliğinin yapılarak öğrencilerimiz eğitime başlamadan modern şehre yakışır bir duruma getirilmesini istiyoruz.” Dedi.
 

sasirtan-ibretlik-kaza!2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş