Sarıcaoğlu: "Verdiğimiz sözleri tuttuk"

Sarıcaoğlu: "Verdiğimiz sözleri tuttuk"
Samsun’dan gelen muhtarları ağırlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, seçimde halka verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini söyledi

Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım, Atakum ve Canikli muhtarlar ile Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret ettiler. Kavak’taki yatırımları da gezen konuk muhtarlar Başkan Sarıcaoğlu’nca çalışmalarından dolayı plaket takdim ettiler.
Samsun’un İlkadım ve Canik ilçelerinde ikamet eden Kavaklı muhtarlar Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk’ün yaptığı bir organizasyonla Kavak’a gelerek Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamında ziyaret edip ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldılar.

 

20180223aw314936_04.jpg
“Verdiğimiz sözü tutuyoruz”
Belediye Toplantı Salonunda ağırladığı konuk muhtarlara ilçede gerçekleştirilen ve devam eden yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, seçim çalışmaları esnasında verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini belirterek, “Seçim çalışmaları süresince halkımıza söz verdiğimiz hatta sonradan tespit ettiğimiz ilçemizin ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz tüm çalışmaları büyük bir özveri ile çalışarak halkımızın istifadesine sunduk. Bu çalışmaların ilçemize gelmesinde vesile olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyemize ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

20180223aw314936_02.jpg
“Hep uyum içinde olduk”
25 Şubat pazar günü yapılacak AK Parti Kavak ilçe kongresinde partinin tek adayı olan Kavak Belediyesi Meclis Üyesi Osman Atlı ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel’in de katıldığı toplantıda Kavak’ın sorunlarını her zaman güç birliği içinde çözdüğünü söyleyen Sarıcaoğlu, “Kavak birlik ve beraberliğimiz sayesinde bugün bu noktada. Yüce yaradan bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kavak bugünkü buluşma ile örnek bir birlikteliğe şahitlik ediyor. Bugüne kadar nasıl bir uyum içinde çalışmalarımıza yön verdiysek bundan sonrada ilçemiz için çalışmalarımıza kaldığımız yerden aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, toplantı ardından yapılan bir gezi ile konuk muhtarlara ilçede yapılan çalışmaları yerinde göstererek bilgi verdi. Ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel